Maximiliano Sanchéz Blasco er kun 18 år gammel, men han er allerede i top 8 af placeringen afAPT Padel Tour. I Lissabon, under Portugal Mester, Padel Magazine møder den unge argentinske spiller.

“Jeg arbejder for at være en af ​​de bedste”

Padel Magazine : For folk der opdager dig i dag, fortæl os din historie i padel.

Maxi Sanchéz Blasco: ”Først og fremmest vil jeg gerne takke dig og hele teamet af Padel Magazine for at have inviteret mig til dette interview. Jeg begyndte at lege med min far. Han har altid spillet, og jeg startede også meget tidligt. Det padel begyndte at behage mig, og jeg blev involveret. Da jeg var 12/13 begyndte jeg at træne meget og tog det alvorligt. ”

Padel Magazine : Du er et af løfterne om padel Argentinsk. Ser du dig selv om et par år være en af ​​de bedste spillere i verden?

Maxi Sanchéz Blasco: "Det håber jeg. Med hele mit team arbejder vi for dette. Jeg ønsker at komme videre og altid være mere konkurrencedygtig. Du skal arbejde for det. Rivalerne er altid bedre forberedt. Ja, ideen er altid at være mere effektiv. ”

maxi sanchez blasco lorenzo portugal

Bela, de unges idol

Padel Magazine : Der er en masse snak om de økonomiske vanskeligheder, som unge argentinske spillere kan støde på, når de kommer til at spille i Europa. Uden APT Padel Tour, og uden støtte fra Monte Carlo International Sport, kunne du spille i Europa i professionelle turneringer?

Maxi Sanchéz Blasco: "Ingen. I Argentina er alt vanskeligere. Ærligt uden støtte fra Monte Carlo International Sport, APT og den indsats, de gør, ville det være meget mere kompliceret. Jeg holder aldrig op med at takke dem, fordi de giver mig en utrolig mulighed. Jeg prøver at få mest muligt ud af det og arbejde så hårdt som muligt for at give dem lidt tilbage af det, de tilbyder mig. ”

Padel Magazine : Hvem er dit idol?

Maxi Sanchéz Blasco: ”Mit idol er Fernando Belasteguin. Det er det bedste i historien. ”

Padel Magazine : Du spiller i øjeblikket med Maxi Cejas. Hvordan går dit samarbejde?

Maxi Sanchéz Blasco: "Meget godt. Med Maxi har vi et upåklageligt forhold. De to turneringer i Portugal fungerede ikke så godt for os, og vi viste ikke vores bedste. Vi ved, at vi kan gøre det bedre. ”

maxi sanchez blasco maxi cejas

"Jeg ønsker at leve af det, der fascinerer mig"

Padel Magazine : Du tabte i den ottende mod Bernils / Martins. Hvad kunne du have gjort bedre for at vinde denne kamp?

Maxi Sanchéz Blasco: ”Vi kunne have forstået de muligheder, vi havde i tie-break. Eller start mødet lidt bedre. Modstanderne spillede meget godt igennem hele spillet. De fortjener denne sejr, fordi de spillede meget godt. Vi skal arbejde for at være fokuserede og bedst fra det første punkt. ”

Padel Magazine : Taler med befolkningen i APT, inklusive Fabrice Pastor, alle tror, ​​at du vil gå langt, fordi du viser en stor modenhed uden for banen. Er det naturligt for dig?

Maxi Sanchéz Blasco: ”Jeg prøver at vise mig som jeg er. Jeg skal ikke spille en rolle. Jeg håber, at det, Fabrice siger, kan blive til virkelighed, og at jeg kan tjene til livets ophold med denne sport, ud fra det, der fascinerer mig. ”

maxi sanchez blasco portugal apt

Padel Magazine : Næste stop for dig, Sverige?

Maxi Sanchéz Blasco: ”Ja Sverige. Vi startede vores træning i dag. Vi arbejder på at finde vores rytme og ankomme på den bedste måde i Sverige! ”

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.