Vi har allerede talt om det, Marta Marrero vil optræde sit store comeback under P2 Bordeaux. Og den tidligere nummer 1, som bliver ledsaget af Aranzazu Osoro, har ikke tænkt sig at vende tilbage for at gøre op på tallene.

faktisk, ligesom Fernando Belasteguin, den 41-årige spiller, vender tilbage for at være konkurrencedygtig, som hun forklarede til vores kolleger hos Diario Sport:

“Jeg vil genfinde fornøjelsen på banen, det er det, jeg har savnet i løbet af de sidste to år. Jeg havde mistet den konkurrenceånd, der prægede mig. Og selvfølgelig vil jeg føle, at jeg kan konkurrere med alle, og jeg drømmer om at nå finalen. Jeg ved, at det ikke bliver nemt."

Ikke kun på grund af sin alder, men også på grund af den nye organisation, hun skal etablere:

”Idéen er at rejse med min familie, med min datter. Men det er meget mere komplekst. På denne tid af sæsonen er det rigtigt, at vi rejser mere til Europa, men det bliver kompliceret."

”Nu træner jeg kun om morgenen og bruger eftermiddagen sammen med min datter. Før havde jeg al den tid, jeg ville.”

På trods af disse ændringer beholder Marta sin formue, og den der ser sig selv fortsætte "så længe hun vil det, og hendes krop tillader det" ser frem til at få sin debut hos Roland Garros som tennisspiller padel : "

"Jeg spillede der allerede, da jeg var tennisspiller, og nu vil jeg virkelig prøve oplevelsen som tennisspiller. padel. Sidst jeg spillede der, var jeg 24.

Men før Marta tager til Paris i slutningen af ​​september, vender Marta tilbage til Bordeaux denne weekend!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !