Nantes-beboeren Marie Lefèvre fortæller om årsagerne til hende adskillelse fra Mélanie Ros og hans nye alliance med Jennifer Denécheau.

Årsagerne til hans adskillelse fra Mélanie Ros

"Vi startede vores eventyr sammen før Covid, og efter flere års samarbejde følte vi behovet for at ændre os. Årsagerne til vores adskillelse er forskellige, men hovedsagen er, at vi begge søgte at udvikle os i vores spil.Mélanie havde altid en præference for højrefløjsspillet, og det er rigtigt, at vi var gået ind i en rutine, som bl.a. på lang sigt tillod os ikke længere at udvikle os, som vi ønskede.

Det er med dette in mente, at vi tog beslutningen om at skilles. Vi følte, at vi stagnerede. At skifte partner er et interessant skridt til fremskridt, for at bringe nyheder til vores tilgang og vores strategi."

Hans nye partner

”Det er med denne filosofi om fornyelse og evolution, jeg vil slå mig sammen med Jennifer Denécheau for mindst de næste tre turneringer. Hun vil spille til venstre, hun vil skifte side, fordi hun spillede til højre før med Marie Boura. Vores samarbejde er i første omgang planlagt for en kort periode, men jeg er overbevist om, at hvis vores kemi er god, og det er jeg ikke i tvivl om, vil vores partnerskab række langt ud over disse tre turneringer. Det er en ny side, der åbner, og jeg kan ikke vente med at se, hvor den fører os hen.

Vores næste turneringer bliver Bordeaux P1500 som finder sted om ti dage, så skal vi mod P1000 fra Angers, som foregår i nærheden af ​​mit hus. Og endelig vil vi også deltage i P1000 fra Rouen".

Dens mål for 2024

For 2024 vil jeg hæve mit spilleniveau ved at blive mere aggressiv på banen og finpudse min strategi. Placeringen er selvfølgelig vigtig, men det er ikke mit hovedmål. Hvis jeg kan tilbage til top 10, det bliver fantastisk, men det er ikke mit fokus. Det, jeg frem for alt leder efter, er at opnå gode resultater i store turneringer, især P2000, de franske mesterskaber og at deltage i nogle få FIP-turneringer.

Marie Lefevre

En mulig tilbagevenden med Mélanie?

Det vil jeg sige i verden af padel, intet er nogensinde endeligt. For nu er vores adskillelse for nylig, og vi er begge fokuseret på vores nye veje. Jeg er dog åben over for ideen om at spille med hende igen i fremtiden."

Forsidebillede: Quentin Lajeunesse – Ouest Frankrig

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.