Marc Bernils er kun 22 år gammel. Hans karriere foran ham påbegynder spanieren et nyt projekt med Ricardo Martins. Oplev denne talentfulde unge spiller, der kunne overraske mere end en i de kommende måneder.

Padel Magazine : Kan du forklare din historie for os for dem, der ikke kender dig. Hvor kommer du fra ?

Marc Bernils:”Jeg kommer fra nær Barcelona, ​​fra Lloret de Mar. Jeg begyndte at spille tennis og fodbold. Fodbold begyndte at fungere meget godt for mig, og jeg begyndte kun at spille fodbold. En dag gik min familie for at lege padelog pludselig blev jeg fanget af padel. Derefter stoppede jeg med at spille fodbold. Jeg begyndte virkelig at træne, så gik jeg til Barcelona for at forbedre mig. Jeg begyndte at spille på det catalanske føderations kredsløb og World Padel Tour.

”Jeg har altid spillet med Scatena, og han tilbød at spille på APT Padel Tårn. Vi havde et godt ur i Belgien. Han fortalte mig, at han kunne spille med en anden franskmand, og jeg havde en mulighed med Ricardo Martins. ”

bernils apt

Padel Magazine : Lad os tale om dit forhold til Jeremy Scatena. Efter Belgien beslutter du at adskille, hvorfor?

Marc Bernils:”Med Jeremy er det specielt. Vi er meget gode venner. Jeg kan sige, at han er en af ​​mine bedste venner. Jeg kom ud af en periode uden at spille, jeg var lidt afbrudt, og han beder mig om noget, som jeg ikke kan give ham. Alt var forhastet. Jeg havde det ikke godt fysisk. I quarterback mod hollænderne vil han lave en taktik, som jeg ikke kan nå. Vi mister dette spil, men vi er ikke stoppet med at spille sammen på grund af dette spil. Vi snakker, vi er venner, vi spillede endda Portugals fremtid sammen. ”

"Scat havde et andet projekt med Tison, så jeg talte med Miguel Oliveira, der rådede mig Ricardo Martins."

Padel Magazine : Med Ricardo føler du dig mere afslappet. Du har endda en træner her i Portugal. I den sekstende mister du et sæt, men du kommer ikke ud af kampen.

Marc Bernils:”Ricardo bød mig velkommen. Jeg har været i Portugal i en måned nu, og jeg bor sammen med hans familie. Han gav mig alt, når jeg ikke kendte ham. For mig er det fantastisk. ”

”I den sekstende havde vi et vanskeligt spil. Uden træneren tror jeg ikke, vi ville have vundet. Jeg er en spiller, der har mange skud, men jeg savner beslutningen. Jeg startede dybt og lavede et par fejl. Træneren hjalp mig med at vinde denne kamp. ”

bernils martins apt

Padel Magazine : I det ottende opnår du din benchmark-kamp. 

Marc Bernils:”Vi havde meget selvtillid efter dette spil. Cejas og Blasco var favoritterne. Jeg synes, jeg spillede rigtig godt, og min holdkammerat spiller stadig rigtig godt. ”

Padel Magazine : Du er i øjeblikket i APT Padel Tårn. Hvad er dit mellemlang / langsigtede mål?

Marc Bernils:”Mit mål for de næste 5 måneder er at spille med Ricardo, uanset om det fungerer eller ej. Jeg vil have et projekt med ham. Jeg vil gerne se, om jeg kan komme og bo her i Portugal for at træne med ham eller omvendt ham i Barcelona. Vi tager til Sverige sammen til de 3 turneringer. Så får vi se, men ideen er at fortsætte sammen. ”

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.