I en interview givet til vores argentinske kolleger fra Olé, Lucho Capra vendte tilbage til denne komplicerede sæson, til adskillelsen med Maxi Sanchez, til det nye par, han dannede med Agustín Gutiérrez og til hans fravær fra VM.

Maxis beslutning

"Der har været mange ændringer: i dag har parrene en begrænset levetid, og det er kompliceret, at sager som Tello-Chingotto eller endda Galán-Lebrón gentages."

"Alle ændringerne fik os til at miste ottendepladsen på ranglisten, og Maxi fortalte mig om sit ønske om at skifte luft to eller tre dage før masterfinalen. Selvom jeg havde i tankerne at fortsætte, tog han denne beslutning, og vi gik fra hinanden. (...) Vi skulle have talt om det tidligere for at have mere tid til at lede efter en ny partner."

lucho capra og maxi sanchez sejr

En lang sæson, der slutter, en anden, der kommer

"Jeg ønskede, at året skulle slutte: de sidste turneringer plus turene var meget trættende. Jeg levede det stadig godt, men det var tungt at være så længe væk hjemmefra, især når konkurrencerne var forbundet, og vi blev tre-fire uger uden at vende tilbage.

"Det er det ukendte (til næste sæson). Det er kompliceret, at World Padel Tour et Premier Padel accepterer at spille færre turneringer, er situationen anspændt. Min mening er, at den eneste begunstigede må være sport, ud over det faktum, at hvert kredsløb kæmper for sine interesser.

Hans nye par med Agustín Gutiérrez

“Jeg ville have en ung spiller, som jeg kunne finde motivation hos og vinde gode kampe for at komme tilbage til den ottende. Han viste interesse fra start.”

"Vi har spillet sammen på et par Challengers før, og vi ved, at vi kan gøre det rigtigt."

"Vi mødes to dage om ugen i Valladolid for at arbejde med Gustavo Pratto. For mit vedkommende fortsætter jeg i Madrid med Javier Pozanco, og Agustín fortsætter i Alicante med Claudio Gilardoni.”

Skuffet over ikke at være blevet udvalgt med Argentina til Dubai

”Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ville med. Det er en drøm at spille for vores hold, og jeg vidste, at der var denne mulighed, da der på basen manglede en spiller til højre, men til sidst besluttede de at tage Maxi. Det var mellem os to om ottendepladsen.

"Jeg fortalte trænerne, hvad jeg syntes om alt dette, jeg fik dem til at forstå, at jeg ikke var enig i dette valg, men altid med respekt. At respektere beslutninger er det vigtigste."

"Det er klart, at jeg var ked af ikke at kunne spille VM: det er en drøm, og jeg spillede kun en, så jeg bliver nødt til at fortsætte med at træne, og vi må se, om jeg får heldet med det næste."

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !