Lucas Campagnolo, der skal spille første karrierefinale på en Åben af World Padel Tour, går til mikrofonen af Padel Magazine til lejligheden.

Campagnolo og Garrido lever en vågen drøm. Til denne første turnering i 2022 ligger de to spillere på henholdsvis 39. og 20. plads på ranglisten. World Padel Tour trodse alle forudsigelser i Miami!

Faktisk, efter at have domineret 1-tallene Lebron og Galan i den ottende, den brasilianske og den andalusiske frigivet Pablo Lima og Maxi Sanchez i kvartalet altså Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia i semifinalen! En enestående præstation for denne duo, der blev dannet i slutningen af ​​sidste sæson, og som demonstrerer en imponerende soliditet på banen.

Mens han hvilede sig i nat efter sin kamp, ​​indvilligede "Campa" i at besvare vores spørgsmål og fortælle os om dette utrolige epos, hvor han og hans partner eliminerede frøene 1, 3 og 6! Porto Alegres indfødte taler også med os om sin repositionering til højre og den helt store kamp, ​​som annonceres i eftermiddag mod Bela og Coello !

"I morgen spiller vi en episk kamp"

Altid i sin lille boble, Lucas ser tilbage på disse utrolige sejre og deler sine følelser med os:

"Jeg havde ikke forventet dette, hvis nogen havde fortalt mig, at denne turnering ville blive sådan, ville jeg ikke have troet det ! Jeg tror, ​​at Javi og jeg stadig ikke er klar over, hvad vi har opnået.

Vi fortsætter med at fejre sejren i semifinalen. Vi er meget glade, der er ikke meget at sige, udover at vi skal blive ved med at tro på os selv, at arbejde hårdt. I morgen skal vi spille en episk kamp for os, fordi det bliver vores første finale og ikke mod nogen, fordi vi vil kæmpe mod historiens bedste spiller, Bela. Og hvad der er sikkert er, at vi vil give alt i løbet af spillet."

Et stillingsskifte, der betaler sig

Brasilianeren betroede sig til sine følelser omkring sit sideskifte på banen.

”Det er et job, vi allerede havde udført med Gabi (Reca), og da jeg var yngre, begyndte jeg at spille til højre. Det var, da jeg ankom til Spanien, da jeg tiltrådte Lucas bergamini at jeg svingede til venstre.

Jeg holdt dog aldrig op med at øve mig i at køre. Jeg kan virkelig godt lide at spille på denne side af banen, fordi jeg føler mig godt tilpas. Jeg har altid troet, at hvis jeg kom tilbage til højre med den defensive soliditet, jeg har og en stærk partner, kunne vi blive et farligt par.

I dag er jeg heldig at have en af ​​de bedste spillere med hensyn til fysisk potentiale, og med en masse arbejde og tro på dette projekt vil vi opnå store ting.

"I morgen venter os en mere aggressiv kamp"

På tærsklen til sin første finale fortalte Lucas os, hvordan han så sin kamp i morgen mod et stadig stærkere par.

Fernando Belasteguin og Arturo Coello imponeret under dette Open, af den soliditet, de viste, men også af den måde, de påtvingede sig selv, med en umedgørlig Bela og en altid afgørende Coello.

Brasilianeren fortæller mere om, hvad der venter ham denne søndag.

"For øjeblikket har vi endnu ikke diskuteret morgendagens kamp indbyrdes, men betingelserne burde ikke være de samme.

Når vi spillede i denne uge var det ofte i de sidste runder, der var mere fugt. Det favoriserer mit rigtige spil, fordi det giver mig mulighed for at kaste flere lob og sænke tempoet, hvis det er nødvendigt.

Jeg forestiller mig, at vi i morgen spiller omkring kl. 15, det bliver svært for mig at lobbe Arthur (Coello) fordi han vil eksplodere bolden ved smashen. Det bliver et mindre strategisk og mere aggressivt spil for begge par.

Det er korrekt, Bela er præcis i sine skud, men vi har stadig et betydeligt angrebspotentiale. Vi vil se, om vi kan udnytte det.”

Vi ses på søndag efter damernes finale til dette sammenstød mellem to hold, som vi ikke havde forventet på et sådant niveau under denne Blockchain.com Miami Padel Åben - World Padel Tour

Find nu interviewet på spansk med Lucas Camapagnolo

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.