Semifinalist af Premier Padel Bordeaux P2, Lucas Bergamini, en hårdtarbejdende højrefløjsspiller, der måler 1m65, forklarer os årsagerne til hans skift til venstre med Pablo Cardona.

"Jeg er en højrehåndet spiller, men jeg slog mig sammen med venstrehåndsspilleren Pablo Cardona til denne turnering på grund af omstændighederne: hans holdkammerat Javi Ruiz og min, Victor Ruiz, var begge skadet. Så da han også befandt sig alene, tilbød jeg at lege med mig, og han tog imod dette eventyr. Da jeg var yngre, spillede jeg på trods af min lille statur til venstre, så jeg udviklede mig som venstrefløjsspiller. Derfor foreslog jeg denne udfordring til Pablo, fordi jeg ved mere eller mindre, hvordan man spiller på den side. Det er ikke sådan, at jeg har brugt hele mit liv til højre, men det er stadig meget svært, fordi det er år siden, jeg sidst spillede til venstre! Trods alt er jeg ret tilfreds med de fornemmelser, jeg var i stand til at have.”

“Selvfølgelig foreslog jeg at spille til venstre, fordi jeg vidste, at ved siden af ​​mig havde jeg Pablo, som er meget høj, som slår meget hårdt, og som tager sig af de ting, jeg ikke kan. Til sidst var det, som om jeg havde rollen som en højrefløjsspiller, men til venstre: Jeg forberedte pointen, så han havde en udnyttelig bold og afsluttede jobbet.”

Og det fungerede ganske godt, fordi Bergamini og Cardona nåede hele vejen til semifinalen, hvor de tog et sæt fra de endelige turneringsvindere, Jon Sanz og Coki Nieto! Vil vi se brasilianeren igen til venstre? Ikke snart i hvert fald, da han finder sin sædvanlige partner Victor Ruiz i denne uge i Rom!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !