Louise Bahurel er et af de unge løfter padel Fransk. Den nuværende 30. franske spiller sluttede, på trods af at han var 16, nummer 8 ved de franske mesterskaber i padel 2022 med Camille Martinet.

Vedligeholdelse.

EM: uforglemmeligt

Padel Magazine – Kan du fortælle os om din begyndelse i padel ?

Louise Bahurel (LB) – Jeg begyndte at spille padel da min tennisklub fik bygget to baner for tre-fire år siden. I begyndelsen spillede vi fra tid til anden med vores tennisvenner. Efter valget blev hurtigt truffet. Jeg tilsluttede mig med det samme.

Jeg leger nogle gange med mine forældre og min bror, som også kom ind i det.

PM – Er du skuffet over ikke at have deltaget i de franske juniormesterskaber?

LB- Jeg deltog ikke i de franske juniormesterskaber, fordi det var et holdbegivenhed, og der var ikke nok piger til at deltage. ARA-ligaen præsenterede derfor kun drenge.

Jeg deltog dog i EM for juniorer i sidste måned, og det forbliver uforglemmeligt for mig!

Louise Bahurel

At lege med mine venner, forskellen!

PM – Hvorfor orientere dig i padel når du er en god tennisspiller?

LB- Jeg foretrækker padel i tennis, fordi det er sjovere. Jeg fandt en interesse for denne sport og et ønske om at lære, som jeg ikke længere havde i tennis. Og så kunne jeg spille med mine venner, også i turneringer. 

Jeg elskede tennis, men jeg kunne ikke lide at tage til tennisturneringer alene, at gå tilbage dertil næste dag... Jeg kunne kun lide sommerturene med alle vennerne fra klubben. 

Au padel, jeg var først i stand til at lege med de drenge, jeg kendte godt. Bagefter, ved at lave blandede turneringer i Lyon, var jeg i stand til at møde piger, der var villige til at spille med mig og især Camille (Martinet). Med pigerne i år gik vi overalt for at lave turneringer (P 1000), det var fantastisk! Jeg genfandt ånden i turneringerne, og jeg forbedrede mig meget ved at spille disse turneringer.

PM – Hvordan føles det at spille mod de franske nummer 1?

LB- Det var et "kiff" at spille mod Alix og Léa. Jeg var bange for at være helt på gaden. Med Camille nåede vi at gøre et par ting alligevel. Bagefter er der meget arbejde for at nå et sådant niveau! Men det er meget motiverende.

Jeg ved ikke, om jeg en dag vil have dette niveau, men jeg vil fortsætte med at udvikle mig!

Gør det bedre næste år

PM – At slutte på ottendepladsen i de franske mesterskaber er allerede godt, er det ikke?

LB- Jeg er meget glad for at være blevet nummer otte ved de franske mesterskaber med Camille. Vi skal stadig forbedre os for at være på niveau med de bedste 15/20 spillere. Men jeg er motiveret, og jeg håber at nå dertil.

Næste år håber jeg at gøre det lige så godt eller endnu bedre!

Louise Bahurel

PM – Hvordan træner du?

LB- I år træner jeg på Pringy to gange om ugen (når det ikke regner...) med Philippe Lucca, min "historiske" tennistræner og padel. Jeg spiller med mine (tennis)venner Basile og Alexis, som er junior-vicemestre i Frankrig i år.

Derudover tilbød François Authier venligt at uddanne mig. Så jeg tager til Lyon en gang om ugen. Det er en fantastisk mulighed for mig. Han træner os også i visse turneringer.

Selvom jeg gerne vil ud at træne i Spanien en dag, er det ikke i nyhederne. 

På mit niveau tror jeg på, at jeg stadig kan gøre gode fremskridt i Frankrig, og jeg skal sikre min uddannelse...

Louise Bahurel

PM – Hvordan beskriver du dit spil?

LB- Jeg har et ret komplet spil ifølge mine trænere. Jeg kan godt lide at lege med vinduerne, forsvare og kontrollere fra baseline og samtidig elsker jeg at sende Lucile Pothier "stumper"!

Jeg foretrækker at være til venstre, jeg føler mig mere komfortabel og mere effektiv, men nogle gange spiller jeg også til højre i mixed.

PM – Har du allerede et minde, der mærkede dig?

LB- Mit smukkeste minde padel det er sejren mod Portugal i kvartfinalen ved EM... stemningen var skør, vi var meget anspændte med Thaïs, og efter at have misset tre matchpoint, endte vi med at konkludere. Det var forbløffende. 

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.