Hvornår FIP Guld i Perpignan, var vi i stand til at udspørge borgmesteren i denne smukke by: Louis Aliot.

Franck Binisti: Hr. borgmester, du er selvfølgelig til stede for at deltage i denne store fest!

Louis Aliot: Dette er en opdagelse for mange! Det er i hjertet af Perpignan, på et smukt bytorv foran Dames de France. Og jeg må sige, at alle glæder sig, og derudover har man ret til et godt publikum. Alt ligger til rette for, at det bliver en succes.

FB: Er det også en politik fra Rådhuset at ville udvikle denne sport her?

TO: Det er både offentligt og privat, da der er private klubber, som er i spidsen for padel og hvem er motoren i padel i Pyrénées-Orientales og i Perpignan. Offentlige faciliteter udstyres lidt efter lidt, men det er rigtigt, at det er en sport i støbeskeen. Vi kan tydeligt se, at der er flere og flere behandlere, og det er gode nyheder.

FB: Vi hører fransk og spansk, det er også Perpignan.

TO: Det er en vis hygge, og det er noget, der bringer folk sammen, og jeg er glad for at se denne begivenhed i Perpignan. Og for at sige dig sandheden, så kom jeg endda lidt ind i det.

FB: Lærer du selv af disse spillere til dine fremtidige spil?

TO: Jeg spillede tennis i lang tid og studerede endda tennis på det tidspunkt. Jeg observerer, og det er rigtigt, at det er meget imponerende at se, og det virker meget mere fysisk, end jeg troede.

FB: Vi ses jævnligt på pisterne af padel ?

TO: På den franske bane nej, men i Perpignan helt sikkert. Jeg har mange venner, der spiller det, og hvis det kun er for min fysiske tilstand, er det vigtigt at gøre det.

FB: Dette er den første i Perpignan, men ikke den sidste?

TO: Jeg håber ! Vi har set folkemængderne, vi har set partnerne, der mobiliserer, vi har simpelthen set offentligheden. Så jeg håber, der vil være andre muligheder for at mødes her, eller et andet emblematisk sted i byen, hvorfor ikke foran Castillet.

Se hele udvekslingen nedenfor:

Blanche Cretinon

Oprindeligt tiltrukket af tennis, vil jeg interessere mig for padel at opdage de forskellige skjulte sider af denne sport. Det er derfor, jeg besluttede at slutte mig til holdet Padel Magazine. Vi ses snart på stedet!