Spørgsmålet kan virke langtrukket. Du vil dog se, at spørgsmålet opstår for ambidextrous spillere, der finder sig nødt til at vælge en hånd på grund af sikkerhedsremmen.

Håndledsremmen er obligatorisk. Du skal fastgøre din ketsjer via denne rem, som strammer dit håndled. Denne sikkerhed hjælper med at forhindre ulykker for dig, men også og frem for alt for din partner eller dine modstandere.

Denne sikkerhed udgør dog et problem for spillere, der er ambidextrous.

Her er historien om Julian, lidenskabelig spiller af padel der ender med at skulle træffe et valg med begge hænder.

Hvorfor vedrører dette emne dig direkte?

”Jeg er 42 år, jeg opdagede denne sport for 3 år siden, og jeg blev straks hooked. Jeg spiller i øjeblikket i Chapelle Saint-Aubin klubben. Da jeg er ambidextrous, skriver jeg med min højre hånd (og spiller også petanque med denne hånd), men jeg er venstrehåndet til al racetsport.

For nogen tid siden havde jeg lidt problemer i backhand padel, især ved service-retur (jeg spiller normalt til højre), prøvede jeg noget, der havde kittet mig i et stykke tid, nemlig skift hænder.

Så jeg forlod min naturligt stærke venstre hånd til højre, da kuglerne landede på min højre side. Og forbløffet, efter nogle få justeringer fandt jeg ud af, at jeg var det meget stærkere ved at have to forehands ! "

Hvad gjorde du så?

"Siden denne åbenbaring har jeg lavet lange væg-sessioner for at forbedre mit touch på bolden og min fingerfærdighed med min højre hånd. I kampe giver det mig mulighed for at komme ud af komplicerede situationer ud af vinduet og finde vinkler til gengæld med større lethed.

Naturligvis betyder dette skift af hænder, at jeg ikke kan bære en håndledsrem.
(stropper, som jeg har skåret andre steder på mine ketsjere for ikke at blive hæmmet) hvilket desværre er forbudt i turnering som en dommer påpegede mig under min sidste P100.

For at afhjælpe dette smertefulde reguleringspunkt tester jeg i øjeblikket en egen rem lavet med blonder og skåret til den maksimalt tilladte længde (35 cm). Det er ikke ideelt, det hindrer mine bevægelser.

Ambidextrous modificeret ketcher fra hånden

Jeg har lyst til at være i håndjern, når jeg holder palæet med min højre hånd. At udelukker naturligvis højresidede smadre men hvis jeg tænker på at ledsage med min fangede hånd, formår jeg stadig at lave forhånd.

Her er mit lille liv med beskeden, men lidenskabelig “padeliste ”og dets lille ejendommelighed. Tak for din interesse for mit lille problem (som ikke forhindrer mig i at spille, som jeg kan lide det med venner), og som i sidste ende ikke skulle vedrøre mange spillere! ”

Her er den overraskende historie om en padel ud over det sædvanlige, men meget interessant. Vi forestiller os, at spillere af Baskisk pelota, der er vant til at bruge højre og venstre hånd i deres sport, bør også være fristet til at gøre det samme i padel...

Alexis Dutour brænder for padel. Med sin uddannelse i kommunikation og markedsføring stiller han sine færdigheder til tjeneste for padel at tilbyde os artikler, der altid er meget interessante.