Léa Godallier, som for nylig blev kronet til fransk mester i 2021, ser tilbage på dette lange år, som er ved at være slut.

Ubesejret i Frankrig siden 2019!

Padel Magazine : Sæsonen i Frankrig slutter med en ny sejr i P2000, som følger efter din første titel som Champion of France. Ikke et eneste sæt tabt, kan vi tale om et perfekt år på nationalt plan?

Lea Godallier: Jeg ved ikke, om vi kan bruge ordet "perfekt", for jeg tror, ​​vi altid kan gøre det bedre. Men det er rigtigt, at vi i nogle kampe viste et meget godt spilleniveau med Alix, især P2000-finalen i Toulouse. Dette gjorde det muligt for os at afslutte på en meget god note inden 2022!

Padel Magazine : Dit sidste nederlag i Frankrig går tilbage til 2019... Er det ikke nogle gange svært at motivere dig til disse franske turneringer?

Lea Godallier: Det er ikke svært at finde motivation, for jeg kan godt lide at komme tilbage til Frankrig. Det er de weekender, der giver mig mulighed for at skære lidt med det internationale kredsløb, at se mine venner, at møde folk, der følger os, og i denne weekend i Toulouse, tillade min familie at komme og se mig spille. Det er det, der giver mig mulighed for at holde en vis balance.

"Fremskridt igen og igen"

Padel Magazine : Du spillede meget godt til venstre, selvom det er en side, du ikke træner. Du er høj, kraftfuld, du bevæger dig meget godt, du er ikke nogle gange fristet til at gå til venstre på World Padel Tour ?

Lea Godallier: Jeg tænker nogle gange over det, men jeg skulle træne meget for at spille på venstre side World Padel Tour. I de turneringer, som jeg spillede i Frankrig, følte jeg mig bedre og bedre, med mere og mere selvtillid. Jeg tænker over det, fordi jeg prøver at være en mere aggressiv højrefløjsspiller, men jeg finder det meget mere medfødt i at spille til venstre...

Padel Magazine : Apropos WPT, med Ariadna Cañellas snubler du altid i ottendedelsfinalen, lidt ligesom Castello og Collombon før deres første kvartal i Cordoba. Hvad skal der gøres for at komme tættere på disse par?

Lea Godallier: Vi starter ofte kampe godt, når vi når den ottende, vi er nødt til at opretholde dette spilleniveau længere, meget længere. Konsistens er nøglen. Det, jeg vil sige, er lidt vanskeligt, men jeg vil arbejde hårdt for at nå mine mål, der er ingen anden måde.

 

Padel Magazine : Sæsonen har været meget lang imellem World Padel Tour, Fip Tour, FFT-kredsløb og internationale konkurrencer. Giver dette helt konkret tid til at kunne forbedre sig i træningen? 

Lea Godallier: Det er rigtigt, at sæsonen er meget lang i år. Der var tidspunkter, hvor jeg kun kom hjem i 2 dage, før jeg tog afsted til næste turnering. På spillets niveau padel, min pre-season startede senere end forventet på grund af en skade og det faktum, at jeg flyttede. Så jeg prøvede at ændre et par tekniske ting, men jeg tror, ​​det er noget, der tager tid. Jeg kan ikke vente med at lave en hel pretemporada og komme videre igen og igen.

På det fysiske plan taler vi mere end om vedligeholdelse og forebyggelse af skader. Jeg har en lille rutine, som jeg godt kan lide at holde i disse "rush"-øjeblikke. Og når jeg har mere end en uge, kan vi sætte flere ting på plads!

På vej mod en medalje ved Worlds?

Padel Magazine : Lad os tale lidt om Tahiti, dit fødeland. Det ser vi, at der er padel på flere og flere øer. Tror du, der snart vil være i Polynesien? Vil du være med til det?

Lea Godallier: Jeg tror faktisk, at der snart vil være jord på Tahiti, og jeg ville selvfølgelig være glad for at kunne blive involveret i et udviklingsprojekt af padel på polynesiens niveau. Det ville give mig mulighed for at vende tilbage til min ø oftere og se mere af min polynesiske familie, der støtter mig på afstand. Så ja jeg håber der kommer nogle padel i Fransk Polynesien!

Padel Magazine : Om et par uger vil du lave din 6. kampagne med det franske hold under Worlds. Udvalget er blevet noget forynget, tror du, du kan få en medalje med hjem fra Qatar?

Lea Godallier: Vi er alle enige om, at Spanien og Argentina er stærkere. Bagved tror jeg, at alt er muligt, vi bliver nødt til at vise et meget godt niveau af spil med kniven mellem tænderne.
Italien virker som favorit til en medalje, men jeg synes, vi har en fantastisk gruppe med spillere, der træner, og som har vist store ting i Frankrig, og som er meget motiverede for at komme videre. Vi kommer alle rigtig godt ud af det. Dette er noget vigtigt, når vi ved, at vi vil leve næsten ti dage sammen 24 timer i døgnet!

Hold Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.