Vi havde chancen for at interviewe Léa Godallier, der fortæller os om hendes flytning til Andalusien og hendes planer for 2021 på World Padel Tour !

Bordeaux til Malaga

Padel Magazine : Du flyttede for nylig til Andalusien, hvorfor denne beslutning? Kan du fortælle os mere?

Lea Godallier: "Jeg kom til at bo i Spanien for mit professionelle projekt af padel men det er også et livsprojekt. Da jeg var Tahitian, var det vigtigt for mig at komme tættere på havet Malaga er en yndlingsby, jeg kom for at træne her i en uge, og fra den første dag kunne jeg lide det. Her er der en ægte glød rundt om padel, der mangler virkelig ikke klubber at træne, og desuden vil jeg være i stand til at træne på stranden. ”

Padel Magazine : Hvilken slags træning kan du lave på stranden?

Léa Godallier: “Ideen er at bruge sandet til at arbejde både på kardio-niveau og på hastighed / eksplosivitetsniveau, mens man begrænser muskeltraumer. Det er noget, jeg altid gjorde, da jeg var ung, og jeg boede i Biarritz, og jeg er meget glad for at kunne begynde at gøre det igen flere gange om ugen. Når sessionen er slut, kan jeg sætte mine ben i havet, det er perfekt til bedring! ”

Et nyt projekt med en ny træner

Padel Magazine : Er dette slutningen af ​​dit projekt med Jorge de Benito? Hvad kan du huske fra disse to år med ham?

Lea Godallier: "Da vi startede sammen i Bordeaux i 2019, fra den første træning, havde jeg indtryk af at opdage, hvad padel. Det er øjeblikke, som jeg aldrig vil glemme. Det tillod mig at udvikle mig enormt og overbeviste mig derefter om at starte mig selv i Spanien på World Padel Tour. Jeg er nu rangeret som nummer 53, og det er takket være ham, at jeg gennemgår det, jeg gennemgår lige nu. Han lærte mig meget, han er en utrolig flink person, og han vil naturligvis forblive en meget god ven! ”

”Jeg vil helt sikkert fortsætte med at følge ham, da han nu er træner for Carla Mesa (nr. 29 WPT), så vi vil fortsætte med at se hinanden på banen. Jeg ønsker ham held og lykke i hans nye projekt, og jeg håber, at jeg ikke bliver nødt til at møde dem for ofte, fordi han kender mig udenad! (griner) ”

Léa Godallier Guti-træner Malaga 2021

Padel Magazine : Kan du fortælle os om din nye træner?

Lea Godallier: "Han hedder José Luis Gutierez De Alamo (Guti), han arbejder for den spanske føderation padel, han har omfattende erfaring i verden af padel siden han uddannede blandt andre Bea Gonzalez og Paquito Navarro. Strømmen gik meget godt fra dag ét, og vi er enige om det arbejde, der skal udføres. Han er et benchmark inden for denne sport i Spanien, og du kan se fra starten, han er meget professionel. ”

Nye ambitioner

Padel Magazine : Du flytter fra Madrid, hvor mange af de bedste WPT-spillere spiller til Malaga, er det ikke mere kompliceret at finde træningspartnere?

Lea Godallier: ”Flere piger fra World Padel Tour er i Malaga: Marta Caparros, som jeg træner med en gang om ugen, Andreina De Los Santes, Manuela Alaga ... Som i alle de store spanske byer er der mange mennesker, der spiller meget godt, så der er ingen, der virkelig ikke har noget problem finde et godt niveau sparing! ”

Padel Magazine : Tror du, at du vil tage et nyt skridt ved siden af ​​"Guti"?

Lea Godallier: "Dette er målet, vi vil gøre alt for at komme derhen. Jeg starter min anden fuldtids sæson på World Padel Tour og selvfølgelig er målet at fortsætte fremskridtene ved at udnytte min tennis fortid bedst. Jeg vil også gerne foretage nogle tekniske justeringer, så jeg kan tilbyde en padel mere aggressiv. I dag er padel udvikler sig mod et stadig stærkere angrebsspil, det er det, jeg gerne vil stræbe efter. Til det har jeg brug for maksimalt våben, så jeg har til hensigt at udvide mit sortiment! Samtidig følger jeg et specifikt fysisk arbejdsprogram for at være både mere aggressiv og mere modstandsdygtig på banen. ”

Lea Godallier vibora malaga 2021

Det store eventyr fortsætter med Nox

Padel Magazine : Du har fornyede din kontrakt med Nox i 2021, kan du fortælle os lidt mere?

Lea Godallier: "De første to år med Nox, der var gået meget godt, besluttede vi at fortsætte sammen de næste to sæsoner. Jeg har modtaget en masse tøj, der hver især er smukkere end de sidste, så jeg vil være i den bedste form til at møde dette nye år! ”

Padel Magazine : Med hvilken pala ser vi dig på domstolene i år?

Lea Godallier: "Som du kan se på billederne, vil jeg i år være bevæbnet med Nox AT10 Genius Arena, en utrolig pala, meget alsidig, og som passer perfekt til mit spil. ”

Hold Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.