Arturo Coello og Javi Garrido vandt det spanske U23-mesterskab i 2021 i finalen mod Miguel Yanguas og Ivan Ramirez.

Det var en drømmefinale for disse spanske U23-mesterskaber, med 4 spillere fra Top 50 i World Padel Tour ! I sidste ende er de favoritterne, Arturo Coello (22 WPT) og Javi Garrido (34 WPT), der fik sejren over Ivan Ramirez (30 WPT)/Miguel Yanguas (46 WPT): 6/3 6/4.

Blandt pigerne, i en finale også stemplet WPT, er de Bea Gonzalez (9 WPT) og Bea Caldera (48 WPT) der vandt konkurrencen og slog Julia Polo (58 WPT) og Patricia Martinez (55 WPT) i finalen. "Beas" vandt med samme score som Coello og Lamperti: 6 / 3 6 / 4.

vindere af det spanske mesterskab under 23 2021

Bemærk, at de to vindende par ikke vil have tabt et sæt af turneringen, nok til at opbygge selvtillid før deres deltagelse i hovedlodtrækningen i turneringen World Padel Tour Valladolid Mester !