Laurent Maistret (tv-vært) fra Team Bleu Laura Clergue gav os et par minutter til at fortælle os om begivenheden All Star Remontada fra Betclic Remontada Padel.

Fan af padel

Jeg spillede tennis for sjov, og jeg har en ven, der spiller meget tennis. padel. Han introducerede mig til denne sport i en klub i Thiais. Jeg sagde altid til mig selv, at jeg ville give det en chance padel. Og engang testede jeg padel, jeg blev hooked med det samme!

Jeg har ikke haft mulighed for at spille turneringer endnu, men det ville jeg elske. De første gange jeg spillede padel, Jeg havde lidt svært ved at finde min plads, om jeg ville spille til højre eller venstre. Først var jeg ligeglad, det betød ikke rigtig noget for mig, men i virkeligheden indså jeg hurtigt, at jeg var mere komfortabel til højre. Vi ved, at taktikeren ofte er mere til højre og "showman" mere til venstre. Men jeg kan godt lide at have begge roller.

Forbedring af din praksis

Jeg følger aktivt sporten på sociale netværk, jeg ser og lærer også gennem tutorials for at forbedre min teknik og min position. Jeg lærte at forstå vinduerne i marken, jeg prøver at være rolig. Vi behøver ikke haste bolden og løbe i alle retninger. Du skal bare have en retningssans, ligesom i billard, du forudser, hvor bolden skal hen. Med øvelse og vane lærer du at tæmme vinduerne.

Spil på padel filme

Jeg var på et optagelser, der netop var afsluttet i Malaga, "Les Apprentis Champions", og så snart vi havde en ledig stund eller en fridag, gik vi alle sammen for at spille padel.

Vil du lege med Laura Clergue, hendes kaptajn

Jeg vil gerne interagere mere med Laura og spille nogle kampe med hende. Når du spiller med en professionel spiller som hende og med hendes erfaring som Canal + konsulent... Jeg er sikker på, at hun ville hjælpe mig med at forbedre mig enormt. Tøv ikke med at teste padel, når vi først spiller, er vi alle med, stopper vi ikke!

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.