Det var en af ​​datoerne padel af denne weekend. Hos Casa padel6 hold repræsenterende 6 lande krydsede sværd i en fantastisk atmosfære på grund af Saint Denis klubben. Denne konkurrence samlede mandlige spillere over 45 år, derfor veteraner. Efter to dages hård konkurrence vil det være det franske hold, der vinder trofæet for VI-nationer Padel Turnering i finalen mod vores schweiziske naboer.

Formatet var som følger. Holdene bestod af 3 par. Hvert land mødtes ved at spille 3 kampe. Det land, der vandt flest kampe, blev tildelt et antal point. I slutningen af ​​turneringen blev holdet med flest point udnævnt til vinder.

Og det var Frankrig. Med 5 spillede lande og ingen kamp tabt vinder Frankrig foran Schweiz, England, Irland, Skotland og Monaco.