Manuela Schuck er en mester på banen, og et eksempel uden for den. Oplev hendes fantastiske historie og hendes lette måde at leve livet som professionel spiller på.

Jeg vil aldrig gå tilbage!

Lorenzo : Fortæl os din historie. Hvordan startede du padel og kom du til Spanien?

Manuela: "Jeg startede i en klub i nærheden af ​​mit hus med mine forældre. Da jeg var 12, blev jeg inviteret til at spille for Brasiliens mindreårige hold. Jeg begyndte at træne lidt mere, og at rejse fra tid til anden. Mine forældre støttede mig meget. Da jeg var 15, spillede jeg det brasilianske kredsløb med min svigerinde. Som 16-årig havde jeg min første udtagelse på landsholdet.

Lorenzo: Hvornår ville du til Spanien for at træne?

Manuela : Da jeg var 19, ville jeg prøve Barcelona i 3 måneder med Juan Alday. Jeg kunne slet ikke lide det og sagde, at jeg aldrig ville vende tilbage! Jeg kunne ikke lide at være alene. Jeg studerede arkitektur på det tidspunkt. Jeg tog tilbage til Brasilien, og jeg var nummer 1 på det brasilianske kredsløb. Jeg fik besked på at tage tilbage til Spanien, og en dag besluttede jeg at tage tilbage dertil for at spille World Padel Tour.

Det ville være vigtigt, at der var meget mere paritet

Lorenzo: Hvordan ser du situationen for padel feminin og damernes potentielle signatur kl Premier Padel ?

Manuela : Det er et meget kompliceret emne, for vi styrer ikke. Men jo mere internationalt det bliver, jo mere vil det vokse. Det ville være vigtigt, at der var meget mere paritet. Der var engang, hvor padel maskulin var meget mere attraktiv, men det er slut. Vi arbejder meget.

Der må ikke være eksklusivitet, for vi skal kunne spille flere turneringer. Jeg vil have et kredsløb, der giver os ordet og giver os mulighed for at bære vægt. Vi repræsenterer showet.

Lorenzo: Hvordan føler du støtten fra fansene fra Brasilien?

Manuela : Med sociale netværk læser jeg mange ting, og jeg modtager meget smukke energier. Jeg mærker denne styrke. Jeg mærker det på banen. Jeg vil gerne vinde, men i sidste ende går vi ikke herfra med pengene eller trofæerne. Vi vil gå herfra med menneskerne, oplevelserne, øjeblikke, følelser. Det er det vigtigste, og det er det, jeg nyder.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !