Kristina Clément, tidligere spiller for det franske hold i padel befinder sig i verden i Doha, som modstander af Blue med holdet fra Tyskland. Fra Frankrig til Tyskland, via Monaco, ser Kristina tilbage på sit utrolige eventyr og den store verden, hun oplever.

Eksportchefen for NOX benytte lejligheden til at gøre status over udviklingen af padel i Europa.

Frankrig, Monaco og Tyskland!

Jeg har 2 pas: fransk og tysk. Min mor er tysk og min far fransk. Det er flere år siden, jeg spillede for det franske hold. Mit sidste valg stammer fra 2012.

Jeg trænede derefter Monaco-holdet. Eventyret sluttede i sommer efter EM i padel.

Og så tilbød Tyskland at spille for hende som spiller.

Jeg er i god form. Jeg spiller ret godt. Og så skete tingene naturligt. Jeg befinder mig i Doha. Så jeg vil ikke klage.

Blink og forsikring om at være i top 8

Kristina Clement Franck Binisti Qatar Pool

At spille mod Frankrig er et godt blink for mig. Vi havde en ud af fire chance for at spille mod Frankrig. Og chancerne var endnu mindre for at se Frankrig og Tyskland spille mod hinanden om en første puljeplads.

Det er første gang, at de tyske spillere befinder sig i en slutfase af verdensmesterskabet i padel. Og de er sikre på at være i hovedlodtrækningen i kvartalet takket være deres sejre mod USA og Chile.

Begge kampe blev spillet på det afgørende tidspunkt, og jeg var i stand til at bringe dette point hver gang med min makker. Historien er meget god for Tyskland. Og jeg er meget stolt af min karriere. Tyskland vil være i top 8 i verden uanset hvad.

Mod Frankrig vil Tyskland gøre det maksimale. Men det ved vi Frankrig er sin hønes store favorit.

Vi vil prøve at tage så mange point som muligt, så mange spil som muligt ...

For spillere, der er nye til et VM, er barren meget høj i Doha. De kan være meget krævende bagefter! Alt er perfekt, alt er tænkt på.

COVID har sat skub i væksten af padel

Kristina Clément er også eksportchef for NOX-mærket PADEL.

Som mange andre var vi bekymrede over de økonomiske konsekvenser af COVID. Men i virkeligheden, mens COVID har været kompliceret for mange mennesker, for padel, det har været en utrolig accelerator.

Vi havde de første to måneder med tæsk. Men siden padel var en sport, der forblev autoriseret i visse lande inklusive Sverige, hvilket gjorde det muligt for denne sport at opnå en accelereret synlighed.

Sverige overraskede alle. Bagved er Spanien, Sverige og så Italien de mest dynamiske lande. Så har vi de andre europæiske lande som Frankrig, Portugal, Belgien, Holland ...

I dag står NOX som de andre med forsyningsproblemer. Det er paradoksalt, men vi ville have tilmeldt os med det samme for at være der i dag!

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.