Lad os opdage Kévins rejse (kendt under pseudonymet "Kev Tatz” på sociale netværk), en indholdsskaber dedikeret til padel og tennis. Kévin deler med os sin erfaring, sin fordybelse i verden af padel, og afslører sine ambitioner som spiller og indholdsskaber.

Hans kærlighed til padel

”Jeg opdagede padel fem år siden under uddannelse, som omfattede et træningsforløb padel. Dengang var jeg ikke særlig interesseret i det, for min region manglede skiløjper. padel. Men alt ændrede sig, da jeg flyttede til Toulouse: Det var der, jeg for alvor begyndte at spille. Jeg spillede endda mit allerførste turneringsspil! Siden den første turnering er jeg aldrig holdt op med at spille, og nu er jeg rangeret som nr. 1191 i Frankrig i denne måned.”

"Jeg er overbevist om, at det på længere sigt padel vil overgå tennis i popularitet, især takket være dens lette adgang og dens sjove side. Mine videoer afspejler denne overbevisning: Jeg fokuserer hovedsageligt på padel, selvom jeg fra tid til anden også dækker tennisturneringer.”

YouTube-kanal lancering

"Tre måneder efter, at de begyndte at spille padel, jeg lancerede min YouTube-kanal. Jeg indså, at jeg brugte meget tid på pisterne, deltog ofte i turneringer og ledte efter partnere. Jeg har altid ønsket at skabe indhold om et emne, der fascinerede mig, og det padel blev tydeligt. Det var den perfekte mulighed for at dele min passion og mine erfaringer og dermed hjælpe andre entusiaster og spillere til at opdage denne sport.

Jeg havde chancen for at møde en masse spillere på højt niveau. Selvom jeg ikke har lavet videoer med dem alle, interagerede jeg med dem under adskillige turneringer, især under de franske mesterskaber og P2000. Disse møder gav mig mulighed for at lære mere om konkurrencens verden.”

Hans yndlingsvideo

"Hvis jeg kun skulle beholde en af ​​mine videoer, ville det være det den med Bastien Blanqué. Bastien var den første, der betroede mig et projekt.”

Kev Tatz og Bastien Blanque

Dens mål for 2024

"I 2024 er mit hovedmål at indhente andre indholdsskabere, der for nylig er kommet ind i branchen. padel på Youtube. Jeg vil producere kvalitetsvideoer for at få min kanal til at vokse. Jeg var blandt de første med Julien Seurin at skabe indhold udelukkende på padel, og nu vil jeg skille mig ud ved at tilbyde unikke videoer. Jeg sigter også mod fortsat at fremhæve den nye generation, der kommer til padel, i år vil der være flere videoer med unge på min kanal.

Kev Tatz

Mit mål som spiller er at komme ind i top 1 så hurtigt som muligt. Sidste år blev jeg holdt tilbage af en ankelskade, men nu er jeg fast besluttet på at indhente den tabte tid! Og på min kanal vil jeg vise padel gennem fordybende rapportering."

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.