Både youtuber og spiller, Julien Seurin bringer et frisk pust til sfæren padel Fransk. Klar, ung og ambitiøs gav han os et interview under P2000 Padel Horizon.

En Youtube-kanal som visitkort

Padel Magazine : Julien til dem der ikke kender dig, kan du præsentere dig selv for vores læsere?

Julien Seurin : “Jeg er 24 år gammel, jeg er en spiller af padel i 3 år nu, og jeg spiller tennis på basen. Jeg er nu den 35. franske spiller, og jeg har også en YouTube-kanal. »

Padel Magazine : Du har en YouTube-kanal, der har overskredet 1000 abonnenter, hvis link kan findes HER. Kan du forklare os, hvordan denne YouTube-kanal opstod, og hvad laver du på den?

Julien Seurin : “Denne YouTube-kanal er et samarbejde med Arthur Marie, som er bror til Jules Marie. Han ledte efter nogen til at gøre det samme som Jules, men på padel.

Jeg modtog en masse beskeder sidste sommer, fordi mine venner havde set hans com', og jeg sagde til mig selv "go why not". Jeg havde ikke tid til at arbejde 100% på projektet, så det var perfekt til at samarbejde og fritage mig selv for nogle missioner (især redigering). Så det var fint. Siden sidste august sagde jeg til mig selv, jeg prøver eventyret og alle turneringer af padel hvor jeg deltager filmer jeg dem. Jeg prøver at tage nogle af reaktionerne fra mine partnere og modstandere, vi laver en opsummering af alt det, og vi får en YouTube-video. Det har jeg det meget sjovt med at gøre! »

Padel Magazine : Da du startede, hvad var din placering?

Julien Seurin : “Pha, da jeg startede, må jeg have været 150. eller sådan noget. Og lille -Lidt efter lidt var det godt, at Arthur blev forført af projektet. Jeg kom langvejs fra, i starten ledte han måske efter en med en god placering, og til sidst kunne han godt lide ideen om at bygge en lille vej rundt om en spillers karriere og se, hvor langt det kan gå. Vi er meget motiverede for at fortsætte. »

Mål: at integrere den bedste franske top 10

Padel Magazine : Netop du angreb den padel For 3 år siden var du 150. for 10-12 måneder siden og nu 35. Kan du fortælle os, hvad resten rummer for dig, dine mål og dine projekter?

Julien Seurin : "Det ultimative mål for mig er stadig at komme med i den franske top 10, jeg sagde det på video, det er et meget langsigtet mål. Det er en rød tråd i mit liv som spiller. padel, men der ville målet være at komme hurtigt ind i top 30, det ville være fedt. Jeg håber, at P2000'erne vil hjælpe mig med at nå målet, jeg har gjort lidt. Da jeg ikke har spillet ret længe padel, ved P2000 startede jeg i kvalifikationen, og det gav mig ingen point. Så top 30 hurtigt håber jeg, og top 20 i slutningen af ​​året ville være et meget godt mål.

Efter projekter er jeg meget frustreret i øjeblikket, fordi jeg ikke kan finde tiden til at kunne træne. Jeg er mere af typen til at gøre tingene grundigt, og der irriterer det mig lidt at man ikke har tid til at træne. Jeg planlægger at tage og træne i det land, hvor padel er konge i Spanien. Dette er projektet for september. Med Arthur arbejder vi meget på at finde økonomiske ressourcer, intet er sikkert. Vi taler mere og mere om det, jeg ringede til Dylan Guichard, der træner i Madrid, Benjamin Tison, som var meget åben og gav mig al den nødvendige information, takket være ham i øvrigt. Men nu vokser det mere og mere, det er noget jeg rigtig gerne vil gøre og Arthur også. »

Padel Magazine : Det er rigtigt, at det at tage til Spanien ville være en total forandring af livet, hvad laver du i øjeblikket i dit liv? Har du et arbejde, er du studerende?

Julien Seurin : ”Så i år tager jeg mit DEJEPS tennistrænerdiplom, det er arbejds-studietræning, der stadig tager mig 35 timer om ugen. Jeg ønskede at kondensere det til 3 dage, det betyder, at jeg laver mine 35 timer på 3 dage (mandag til onsdag), og på disse dage padel eksisterer ikke (griner). Vi vil sige, at jeg formår at træne en eller to gange om ugen, torsdag og fredag ​​og ofte går til turneringer i weekenden. Det er klart, at dette år er lidt kompliceret med YouTube, som tager min tid afslappet, derfor vil jeg give mig selv tid næste år. Jo mere jeg spiller, jo mere vil jeg spille. Denne sport er lidt skør. Og desværre oplever jeg, at jeg ikke spiller nok, jeg vil rigtig gerne træne, jeg havde nogle ændringer i mit liv, som gør, at jeg kan være lidt fri næste år. Nå, jeg har ikke rigtig nogen grænser, men det eneste problem er det økonomiske aspekt.”

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.