Juan Tello har en fantastisk tid i Bordeaux med Fernando Belasteguin ! Argentineren kommer på vores mikrofon for at kommentere forskellige aktuelle emner og forklarer endda oprindelsen af ​​sit kaldenavn, "El Gato"!

Masser af mennesker i Bordeaux

Premier Padel Bordeaux sort og hvid offentlig centralbane

“Jeg er meget glad for at være i Bordeaux. Vi forsøger at tilpasse os forholdene, mellem boldene og denne sorte farve, det er ikke nemt, men jeg er glad, vi havde nogle ikke nemme kampe, men vi satte intensiteten ind, så vi håber at fortsætte sådan og være der til kl. Søndag, hvis Gud vil!”

"Frø 1 er bare et tal. I dag, uanset om du er 1, 4 eller 8, ændrer det sig ikke meget, fordi kampene er meget afbalancerede, niveauet er steget meget, og hver kamp er en ny historie. Vi skal være på vores bedste i hver kamp, ​​og i øjeblikket gør vi det meget godt, så jeg er glad for at have dette niveau her i Bordeaux. Jeg er også overrasket, for der var mange mennesker fra de første dage, og vi håber, at de få ledige pladser, der var, bliver besat i de næste kampe!”

Le padel, en sport, der er ved at blive global

“Jeg er 29 år gammel, og at have to børn gør, at man ældes hurtigere (griner). Jeg er glad for at se, at der nu kommer spillere overalt. Jeg tror, ​​der vil være en meget god fremtid, ikke kun for unge mennesker fra Argentina eller Spanien, men også for unge spillere fra hele verden. Jeg tror, ​​jeg stadig har en del år tilbage på højeste niveau, så jeg håber, at jeg kan konkurrere mod alle disse unge spillere på banen."

Hans kælenavn

"Min far har lyse øjne, og vi har altid givet ham tilnavnet "El Gato" (katten) i vores by, fordi han er blond, har lyse øjne, han er en "gringo", som man siger derhjemme. Han spillede basketball, tennis, og jeg fulgte ham overalt, og folk begyndte at kalde mig "den lille killing". Killingen er blevet voksen, og nu er den en kat! Det er den virkelige historie. Bagefter siger nogle mennesker, at de kalder mig det for mine hop, for den måde jeg bevæger mig på... men i virkeligheden er det i forhold til min far."

Glad for Fede

“Jeg er meget glad for ham, for at se det spring, han har taget. I dag kæmper han om førstepladsen med Galan, som naturligvis er en exceptionel spiller. Jeg er meget glad for Fede, at se alt, hvad han kan på trods af sin størrelse. Han har en utrolig fortjeneste. Jeg håber, han kan fortsætte med at kæmpe om førstepladsen. Jeg håber også at møde ham, for det er et stykke tid siden, vi har været ansigt til ansigt!"

chingotto galan argentina sejr

Genkomsten af ​​Chingotto / Tello?

"Jeg håber, at vi en dag kan afslutte vores karriere sammen. Hvis det er før, perfekt, vil jeg selvfølgelig være meget glad. Men i dag gør alle deres egne ting. Jeg tror på, at denne adskillelse gjorde os begge godt, og jeg håber, at vi en dag kan komme sammen igen og afslutte denne fase, fordi Tello/Chingotto-parret varede syv år, og det var en af ​​de bedste oplevelser i mit liv, i min karriere. Så hvorfor ikke, men det vil tage noget tid, før det sker.”

Efter Bela

Tello Belasteguin

”Det er klart, at jeg står uden en partner, når Bela stopper, men det er endnu ikke tid til at tænke på min fremtidige partner. Der er stadig mange turneringer tilbage, denne sport er gået lidt amok med alle disse ændringer, så vi venter lidt. I øjeblikket er jeg sammen med Bela, jeg vil fortsætte med at lære af ham, og jeg tænker ikke på andet end holdet, fortsætter med at udvikle sig sammen, vi spillede få turneringer sammen, så i øjeblikket tænker jeg om nutiden, og vi ser senere, hvem jeg skal spille med næste år.”

For at se interviewet i sin helhed, er det lige nedenfor!

https://youtu.be/O-_pGxgBG54

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !