juan lebron er meget glad i Paris. For første gang tager han til Roland-Garros for at deltage i sin karrieres største begivenhed og fortæller os om et mystisk nyt projekt. Eksklusivt interview med Padel Magazine med verdens nummer et.

Jeg elskede TPMP

Lorenzo Lecci López: Hvordan bliver spillerne behandlet her hos Roland-Garros?

Juan Lebron: "Premier Padel klatrer i graderne ved hver turnering. Vi kommer med hele vores tekniske team og vores familie. Alle er blændede. Vi spillere tror ikke på det. Det er en følelse, jeg ikke kan beskrive.”

Lorenzo Lecci López: For et par uger siden så vi dig i Touche pas à mon Poste med Hanouna. Gjorde du det for at forberede dig på din berømmelse i Frankrig?

Juan Lebron: "Jeg sværger til dig, nej! Men jeg troede ikke, det ville give så meget buzz! Indtil Marbella fik jeg at vide, at jeg var blevet set i TPMP. Jeg blev behandlet meget godt der. Cyril er en fantastisk person, og jeg elskede showet."

juan lebron paris eiffeltårnet

Et mystisk projekt

Lorenzo Lecci López: Sidste år i et interview i Qatar efter VM fortalte du os, at den følelsesmæssige ladning ved rejser var svær at leve med. I år er der endnu flere ture. Hvordan lever du det?

Juan Lebron: "Det er et meget godt spørgsmål, for på det tidspunkt var mit hoved lidt mættet, og jeg havde problemer med at styre mine følelser. Nu har jeg det bedre, jeg føler mig roligere, roligere på og uden for banen. Jeg er ved et vendepunkt i mit liv. Om et par måneder vil du vide lidt mere, men det er rigtigt, at jeg taler meget om det, fordi jeg er begejstret for dette projekt. Jeg synes i øjeblikket, at tingene går i en god retning, og jeg håber, at alt bliver godt, så jeg kan nyde det fuldt ud igen".

Lorenzo Lecci López: Hvad taler du om? ?

Juan Lebron: "Du vil vide det meget hurtigt. Det er relateret til padel. Jeg kan ikke fortælle dig mere i øjeblikket, men hvis du undersøger lidt, vil du finde. Det er et meget flot projekt, som gav mig hovedpine og søvnløshed. Men jeg besluttede at lade de mennesker, der ved, hvordan man håndterer denne slags ting, gøre det og give dem min tillid."

Lebron Galan semifinale Premier padel italiensk major 2022

Jeg er ikke en stjerne

Lorenzo Lecci López: Sanyo Gutierrez og Agustin Tapia er der ikke, jeg vil sige, at de er det par, der sætter andre spillere i de største vanskeligheder i øjeblikket. Er det nemmere at vinde en Premier Padel eller World Padel Tour når de ikke er der?

Juan Lebron: "IKKEo Jeg synes, at alle turneringer er svære at vinde, og jeg er fokuseret fra første runde på at vinde hver kamp. At Sanyo og Agus ikke deltager i turneringen betyder ikke, at det bliver nemmere, der er meget gode spillere, og de skal ikke undervurderes. "

Lorenzo Lecci López: Du er blevet lidt som en stjerne i padel verden, du bliver mere og mere berømt, du bliver bedt om billeder overalt, i Italien, i Spanien eller endda her i Frankrig. Kan du lide denne berømthed?

Juan Lebron: "Nej absolut ikke, jeg er ikke en. Berømtheder for mig er skuespillere som Brad Pitt (griner). Ja, jeg kan blive bedt om et billede på gaden i Madrid, men jeg kan gå overalt uden at blive chikaneret, gå på restaurant uden at blive forstyrret. Nogle gange spørger folk mig, om jeg er Juan Lebron, for at tage et billede, men de kender mig ikke direkte. Jeg betragter ikke mig selv som en stjerne, langt fra".

Send til ungdommen

Lorenzo Lecci López: Hvad vil du give videre til børn, der leger padel ?

Juan Lebron: "Lykke, håb og kun gode ting. Da jeg var lille og ville have et billede med Bela, Juan Martin Diaz, Gaby Reca eller endda Mati Diaz, gjorde de det med et godt hjerte. Nu vil jeg også overføre denne lykke, fordi de fortjener det, og børn er den største lykke, vi kan have".

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !