Juan LeBron og Babolat har et meget stærkt forhold. Med udgivelsen af ny serie 2023, tallet 1 fortæller om hans forhold til Lyon-mærket og hans forhold til musik.

Babolat, en familie

juan lebron fortalte Padel Magazine for nylig, at en "Meget flot projekt, gav [ham] hovedpine og søvnløshed.“Juan Lebron lever for padel og dets forhold til Babolat er noget af det vigtigste for ham. Projektet af den nye serie med det franske mærke lod ham ikke længere sove.

“Jeg kom første gang i kontakt med mærkets repræsentanter under verdensmesterskaberne i Cascais i 2016, og arbejdet med dem har virkelig hjulpet mig med at vokse og forbedre mig betragteligt som spiller."

"Hver gang jeg mødte Eric Babolat, han har altid behandlet mig rigtig godt, og han sender mig altid støttebeskeder. Jeg er meget heldig at være en del af familien Babolat, og jeg har tænkt mig at blive der i lang tid“, udtrykker verdens nr. 1.

Hans forhold til musik

"Vi har en lille grund på landet, og nogle gange inviterer vi venner, der er meget gode flamenco-sangere, rigtige kunstnere, til en ordentlig flamenco-fiesta."

Juan Lebron er andalusisk, og flamenco er en del af livet i Spaniens største region. Musik er meget vigtig for verdens nr. 1, som siger, at uden den kunne han ikke optræde sådan her.

“Min psykolog råder mig til at lytte til musik før hver konkurrence, mens jeg visualiserer mine bedste skud fra tidligere kampe, for at koncentrere mig 100 % og have et fremragende match. Uden musik ville det være umuligt”, forklarer Juanito.

Min smag er meget varieret. Så meget, at jeg ikke ville være i stand til at give dig navnet på min yndlingskunstner. Men lige nu lytter jeg meget Fortællinger om os et Salomon", slutter han.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !