Jean-Thomas Peyrou skrider frem. Med Adrien maigret, Bordelais lidt chokerede Arroyo og Ortega, de fremtidige vindere af Canets FIP Rise. Padel Magazine diskutere med den franske spiller om denne turnering og dens mål med Jet Padel Academy.

I semifinalen på Canet

Lorenzo Lecci López: I semifinalen forstyrrede du noget på dette fremragende spanske par (4/6 5/7), fortæl mig om dine følelser på denne turnering.

JT Peyrou:”Det var en utrolig kamp mod to meget gode spillere. Arroyo er virkelig enestående. Det afspilles i et par detaljer. Jeg tror, ​​jeg har mangel på rytme på dette niveau, og et par små forpassede muligheder. Jeg vil især huske den glæde, vi tog i feltet. Adrien havde en fremragende kamp, ​​og jeg forsøgte at give slip. Vi har nogle beklagelser i det andet, fordi vi virkelig irriterede dem. Spilforholdene var virkelig perfekte. ”

“Vi er fantastiske med Adrien”

Lorenzo Lecci López: Vi følte en fantastisk kemi på banen med Adrien. På trods af nederlaget, er dette en benchmark -kamp? 

JT Peyrou:”Med Adrien begyndte vi at spille sammen i januar. Vi spillede flere gode turneringer og blev udvalgt til Marbella. Vi havde en lille kvaksalver i Perpignan, men efter det havde vi en masse diskussion. Vi har det godt sammen på banen. I Canet spillede vi to ret tørre kampegriner. Det er svært at tale om en benchmark -kamp efter et nederlag, men når vi ser på kampen, ser vi, at vi ikke nåede langt. Vi har en stor september måned med nationale og internationale turneringer. ”

Lorenzo Lecci López: Du var i Marbella ved EM, og VM nærmer sig med hastige skridt. Tror du, at du har din plads i Qatar?

JT Peyrou:”Når vi har smagt det franske hold, vil vi tilbage. Jeg havde en fantastisk uge i Marbella. Vi vil give alt med Adrien for at komme tilbage til Frankrigs hold, men jeg skal ikke kommentere managerens valg. Der er mange andre spillere, der spiller meget godt, så vi får se i god tid til Worlds i Qatar. ”

jt peyrou adrien maigret canet

“Vi skal bygge videre på denne begivenhed”

Lorenzo Lecci López: Hvordan fandt du denne turneringsuge i Canet, og hvorfor var det vigtigt for Jet Padel Academy at være til stede som partner?

JT Peyrou:”Jeg har kendt David Matteo og hans team i lang tid. Før Covid havde vi til hensigt at organisere en stor privat turnering. Jeg synes, at turneringerne i Frankrig er ret velorganiserede, men at vi virkelig kunne gøre det bedre med hensyn til synlighed. Jeg var sikker på, at David og hans team, der brænder, var i stand til at organisere sådanne arrangementer. Der var stor enighed blandt spillerne. Ilden omkring marken! Det er utroligt. Turneringer som denne ønsker vi hver dag. ”

”Takket være det akademi, jeg oprettede, er jeg så heldig at have et stort netværk af partnere, der gør det muligt at finansiere arrangementer af denne type. Jeg var sikker på, at det ville blive en fantastisk begivenhed, så jeg besluttede at hjælpe DNA Padel Arrangement som en officiel partner, og jeg fortryder det ikke! Denne turnering bliver et vartegn i padel Fransk. Det er første gang, at der er en sådan iver omkring en turnering. Jeg håber, at FFT vil stole på denne type begivenheder, fordi det giver os synlighed, og det er en utrolig løftestang for udviklingen af padel".

jet padel canet akademi

“Ærgerligt, at unge franske spillere har pligt til at tage til Spanien”

Lorenzo Lecci López: Fortæl os lidt om det særlige ved dit akademi.

JT Peyrou:”Jeg besluttede at oprette et akademi på højt niveau for lidt over et år siden. Jeg er heldig at have to unge mennesker (Dorian De Meyer og Thomas Vanbauce), der spiller meget godt, og jeg besluttede at tage mig af dem på en lidt mere professionel måde. Jeg synes, det er en skam, at unge franske spillere har pligt til at tage til Spanien for at træne. Vi oprettede en lille struktur med partnere inden for Big Padel, i Mérignac. Vi har en fysisk træner, en mental træner, et fysioterapicenter, mig selv fra den side padel. Jeg har et dusin spillere, der konkurrerer og drager fordel af akademiet. ”

"Vi vil vokse med internationale arrangementer, jeg kan ikke fortælle dig mere i øjeblikket."

”Jeg vil også gerne takke familien Couvercelle og det store hold Padel Bordeaux, der tror på mit projekt, og som tillader mig at udvikle det. Jeg takker også alle vores partnere, der er blevet venner. Uden dem kunne jeg ikke leve af min passion. ”

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.