Johan Bergeron, den firdobbelte franske mester og nylige bronzevinder ved Dubai World Cup med det franske hold, beslutter sig for at sætte en afslutning på hans karriere.

Et nyt eventyr begynder for denne spiller, som uden tvivl vil have markeret padel français.

En tankevækkende beslutning

"Det er på tide, at jeg offentliggør min beslutning, der blev truffet for et par uger siden. Jeg er sikker på min beslutning og glad for at have truffet den, men dette øjeblik med at skrive det er altid kompliceret.

Jeg besluttede at stoppe min karriere, fordi min motivation drejer sig om udviklingen af ​​All In Padel. Det er næsten et år siden, jeg begyndte på dette udviklingseventyr af All In Padel. Det er umuligt for mig at blive ved med at præstere godt på banen.

Sport giver dig utrolige øjeblikke, men sport på højt niveau kræver for meget tidsinvestering. Og jeg er ikke klar til at tage det."

Johan bergeron

Det hele startede med Bastien Blanqué

"Jeg takker alle mine partnere, men også modstandere, der har fået mig til at udvikle mig gennem årene. Partnere, der er blevet venner. En stor tanke, nødvendigvis til Bastien (Bastien Blanqué), som jeg tog til Madrid med, for at træne os hver dag, hvilket gjorde det muligt for os at få disse tre titler som Champions of France.

Tænker også på Ben og Scat (Benjamin Tison og Jérémy Scatena), som jeg havde chancen for at spille med, men også for at leve utrolige øjeblikke indtil denne titel som Champion of France med Ben og denne berømte turnering i Dubai (i FIP) med Scat, som lod ham afslutte året i top 100."

En lille beklagelse, men en uventet bronzemedalje

"Jeg ville slutte med denne titel som mester i Frankrig, det var desværre ikke muligt, men jeg tror, ​​at jeg ikke kunne have drømt bedre end at tage afsted efter denne uventede medalje ved verdensmesterskaberne, så oprigtigt TAK til alle spillerne og personalet på det franske hold, fordi det er takket være jer alle."

Johan bergeron

Sanyo var fantastisk med mig

"Tak til alle de trænere og spillere, som jeg har kunnet møde, tak fordi du tog dig tid til at hjælpe mig med at komme videre. Jeg havde chancen for at dele banen med næsten alle de bedste spillere i verden, men jeg var fan af en spiller, før jeg tog afsted, vi var i stand til at være i hans træningsgruppe i et år, og han var altid fantastisk med mig, er SANYO . Jeg var i stand til at forevige hans sejr ved verdensmesterskabet for at "lukke løkken".

Støt franskmænd i udlandet

“Jeg vil også gerne takke mine sponsorer, som har støttet mig i dette projekt fra starten, det er takket være jer, at jeg har kunnet bo i Spanien og hellige mig 100 % til padel "

Og endelig tak til jer alle for jeres støtte i alle disse år, fortsæt med at støtte vores franskmænd, der investerer, fordi de fortjener det.

Min sidste turnering bliver derfor P2000 i Toulouse, som jeg skal lave med Adrien Maigret, og vi vil give alt for at vinde denne sidste titel, håber jeg.

Johan bergeron
Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.