Eksklusivt interview med Johan Bergeron, for nylig blevet firedobbelt mester i Frankrig.

“Jeg ignorerer altid de foregående år”

Padel Magazine : Hvordan føles det at gå ind i historien om padel Fransk ? 4 franske mesterskaber, ved du det?

Johan Bergeron: ”Ja og nej, det indser jeg, fordi jeg får at vide. Hvert år er mesterskaberne forskellige og altid mere komplicerede. Jeg ignorerer altid de foregående år, men det giver mig helt sikkert tillid til min forberedelse og til min ledelse af turneringen. ”

Padel Magazine : Hvad var den mest komplicerede kamp blandt de 4 spillede finaler?

Johan Bergeron: ”De to mod Benjamin Tison og Adrien Maigret, for det har altid været lidt varme kampe. Dette blev spillet ud i forberedelsen af ​​kampen, de første kampe ...
Derefter var dette år min første sejr til venstre. Så det var anderledes. Jeg havde mindre erfaring på den side, men da jeg havde Ben ved min side, som jeg anser for at være den bedste franske spiller til højre, gav det mig selvtillid, og han var i stand til at hjælpe mig, når det gik mindre godt. Jeg synes, at årets finale var den sværeste. ”

Padel Magazine : Når vi vender tilbage til Thomas Leygue, havde vi feedback om, at han havde ændret sig fysisk og i sit spil i løbet af et par uger, hvad synes du?

Johan Bergeron: ”Det er rigtigt, at han har fået mere selvtillid i sit spil, og som et resultat har Bastien endnu mere tillid til Thomas. Begge spiller meget godt og tvivler meget mindre, giver mere slip og tager risici. Det fungerede for ham, og jeg tror, ​​det vil tjene ham godt i de følgende uger. ”

En guld FIP i St-Tropez

Padel Magazine : Nu er du på All In, vi ses snart i internationale turneringer, især FIP. Vi har også hørt om en turnering arrangeret i Sydfrankrig, kan du fortælle os om det? 

Johan Bergeron: ”Vi har ambitionen om at lave store nationale og internationale arrangementer. Den i Lyon er ikke lukket, selvom vi gerne vil gøre det, men den der er lukket er FIP Gold i Sydfrankrig på et smukt sted (i St Tropez).
Vi vil gøre alt for at gøre det til en fantastisk turnering, jeg tror, ​​det er det, der mangler i Frankrig, selvom der er flere og flere. Det er op til alle spillerne i Frankrig at udvikle ting og promovere vores sport.

I Canet-en-Roussillon det var en fantastisk turnering, til fremme af sport kunne vi ikke bede om bedre. Vi har ambitionen om at gøre dette på steder, der besøges, så vi havde mulighed for at have havnens sted i Saint-Tropez. Det er fantastisk. En uge før sejlene i St Tropez (i september) vil vi befinde os i en stærk periode der. Det mål, vi har, er at fremme sport, og jeg tror, ​​at dette sted tillader det. Ideen er, at den skal videresendes af medierne og de sociale netværk, og oprigtigt, at et fjernsyn som Canal + sender konkurrencen, ville være målet at nå. ”

Færre internationale kredsløb, mere All-In

Padel Magazine : Hvad er dit program i de kommende måneder på det nationale og internationale kredsløb?

Johan Bergeron: ”For at være ærlig kendte ingen undtagen mine slægtninge (inklusive Ben Tison), jeg sagde, at jeg efter de franske mesterskaber ville reducere det internationale kredsløb. Jeg lavede 4-5 måneder, eller jeg var grundigt på alle turneringer i løbet af ALL IN, plus de franske turneringer ... Hver 3. dag var jeg i forskellige byer. Det er kedeligt og frem for alt begrænsede det mig til at udvikle, hvad jeg ville gøre for All In. Jeg havde forberedt mig på de franske mesterskaber, fordi det var årets mål. Der, fra i dag, vil jeg spille meget mindre i internationale turneringer og fokusere på udviklingen af ​​All In. Næste år vil jeg lave nogle WPT -etaper, nogle FIP -etaper, hvorfor ikke APT, men jeg vælger i henhold til kalenderen og skønheden af turneringen ”.

 

Interviewet kan findes i sin helhed her:

 

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.