Vinder af P2000 i Bordeaux i februar sidste år, Ginier/Pothier-parret fortsætter med at skinne. Efter at have lænket en 5ème på hinanden følgende sejr på Beausoleil for A1Padel French Open, Lucile Pothier og Jessica Ginier kvalificerede sig til semifinalerne i turneringen. Muligheden for dem at genkalde deres første minder.

P2000 til Padel Horisont som første minde

Jessica Ginier Lucile Pothier Joy Head Speed ​​​​Pro 4Padel Bordeaux

jessica : Det er omkring et år siden, vi besluttede at spille sammen. Jeg var tilbage efter fødslen. Jeg bad Lucile om at lege med mig, og hun sagde ja til at støtte mig. Vi kommer rigtig godt ud af det både på og uden for banen. I starten af ​​sidste år var det lidt kompliceret at finde automatikker, for vi kendte ikke hinanden særlig godt, men sidst på året havde vi gode resultater, og på banen kunne det mærkes.

Lucile: Det første spil, jeg husker det var så P2000 til Padel Horizon. Det var ret stressende, fordi jeg legede med "Jess Ginier". Jeg kendte hende ikke så godt, og jeg hørte meget om hende, især hendes gode resultater med Alix, så jeg var selvfølgelig lidt under pres. Jeg spillede til venstre, og jeg gik til højre for at spille med hende, det var nye benchmarks. Vi nåede en kvartfinale, og vi vandt i tre sæt. Det var mange følelser på begge sider, og jeg har gode minder fra denne turnering.

jessica : Vi kom straks godt ud på banen. Fysisk var det stadig kompliceret for mig. Men lidt efter lidt fandt vi sammen de rigtige automatiseringer. Det vigtigste er vores aftale, og det var min prioritet.

Hvis du skulle vælge én kvalitet og én fejl ved din partner, hvilken ville det så være?

jessica : Hun er meget tålmodig, rolig, fattet, i modsætning til mig, så det er vi meget komplementære på. For defekten falder det mig ikke ind.


Lucile : Jeg tager ! Jessica er arbejder, så på den anden side motiverer det mig. Hun giver virkelig det billede, hun ofrede en masse for at komme tilbage, hun er stadig involveret i det, hun laver. Efter standard vil jeg sige, at hun er "gnaven". Hun brokker sig lidt på banen, det er ikke negativt, men det får mig til at grine, fordi vi er fem år fra hinanden, og det er op til mig at berolige hende.

En forståelse på og uden for banen, der er deres styrke

Jessica Ginier og Lucile Pothier A1Padel Beausoleil

Jessica: Jeg har en tendens til at gå over det hele, gøre ting meget hurtigt uden at tænke. Min styrke er også mine fysiske egenskaber, når jeg er i fuld besiddelse af mine evner. Lulu formår at være meget rolig, meget klar, mentalt formår vi begge at styre hinanden, og på banen mærker vi denne komplementaritet, og det er vores styrke.

Lucile : Jess er meget aggressiv på banen. Det er rigtigt, at jeg har en tendens til at være rolig, måske lidt for meget nogle gange, og hun presser mig også til at være mere aggressiv i mit spil.

jessica : Vi så det gennem hele turneringen, der var mange piger, der tog teten. Det er ikke vores stil, det ligger ikke i vores temperament at gøre det. Vi støtter hinanden, og vi siger tingene anderledes uden at blive sure.

Lucile : Hun er positiv, selv når jeg gør noget forfærdeligt, fortæller hun mig " det er lige meget Lulu vi tager ". Hvis vi ser vores partner i vanskeligheder, hvorfor begrave ham så endnu mere bagved?

"At opleve sådanne øjeblikke på Roland-Garros ville være den hellige gral"

Jessica: Vores mål er hovedsageligt i Frankrig, mellem P2000 og P1500, som vil blive implementeret. Også på World Padel Tour i Toulouse, hvor vi håber at kunne spille. Internationalt med det franske hold og også med Premier Padel hvor vi ønsker, at det skal være aktuelt for piger. Sådanne øjeblikke i Roland-Garros ville være den hellige gral. Udfør derefter flere FIP'er eller A1-trinPadel, hvad angår organisation, er det ikke enkelt. Vi arbejder begge, vi skal holde en uge fri, og vi har vores familieliv. Det er ikke hver uge, vi skal gøre det her, men hvis vi kan gøre det fra tid til anden, hvorfor så ikke.

Lucile: Vi har meget søde ægtefæller, så det hjælper. Hvis vi har mulighed for at spille internationale turneringer, vil vi det, men vi fokuserer mere på det franske kredsløb, fordi vi arbejder. Uanset om det er til WPT-etapen i Toulouse eller Roland-Garros for Premier Padel, vi vil gøre alt for at være der. Vi ved, at vi skal lave disse turneringer for at få endnu mere erfaring.

For at se videointerviewet :

Vincent Gallie

Han var fan af oval fodbold, rundbold, men også ketchersport, og han blev stukket af padel under sin ungdom i Galicien. Lige så komfortabel foran kameraet som bag en mikrofon, vil Vince være i stand til at bringe sin vision og ekspertise som fan af den lille gule bold.