Det franske hold af padel bliver nødt til at gøre uden Jessica Ginier til VM i Dubai, fejlen af ​​en hofte ikke fuldstændig genoprettet. Lyonnaisen lover os sit 100 % comeback for 2023. I mellemtiden håber hun at kunne “et slag” under de franske mesterskaber med sin makker Lucile Pothier.

"En skade forhindrer mig i at yde det maksimale"

"Jeg har haft hoftebesvær siden fødslen. Jeg kan ikke spille flere kampe på samme dag. Hoften er beskadiget, Jeg er ikke 100%.

Det er derfor, jeg fortalte Robin (kaptajnen for det franske damehold) at jeg i øjeblikket ønskede at indstille min karriere på det franske hold.

Men vær forsigtig, jeg agter at vende tilbage med håbet om at finde Team France i 2023! Dette er klart mit mål. Fornøjelsen der er så intens, og jeg ved, at jeg har evnen til at komme tilbage og finde mit bedste niveau.”

Jessica Ginier Lucile Pothier

Praktik for tidligt

“Det franske holds praktik i Barcelona og derefter verdener i Dubai var for meget. Jeg tror fysisk, at det ikke ville have været den bedste løsning for mig. Min Jeg ville også have savnet min søn, og hvis jeg mentalt ikke er 100%, kan jeg ikke yde det bedste for holdet.

I betragtning af konkurrencen på holdet, er jeg sikker på, at vi har andre spillere, der vil gøre jobbet fantastisk.

Jeg er ikke i stand til at kæde flere dage af padel lige nu. Så at gøre det under kurset ville have været umuligt, især da der er planlagt mange timer på pisterne.

For nu, når jeg lænker for mange padel, så har jeg ondt i hoften. Selvom hjertet er på pisterne med pigerne, er det mere klogt at tage sig god tid.

JEssica Ginier baghåndsvolley

Objektiv 2023

"Mit mål er klart næste år. Jeg var motiveret, selv i år. Jeg hentede tidligt. Jeg giver ikke op på Frankrigs hold, tværtimod. Men indtil videre er det stadig lidt tidligt.

Jeg træner alligevel. Jeg er ikke stoppet helt. Pas på piger, jeg kommer! (Latter)

Jeg har i sigte Frankrigs mesterskaber for i år. Jeg håber, at rækkefølgen af ​​kampe ikke bliver for hård. Med Lucile (Pothier), vi håber at gøre noget. Vi sætter ikke mål. Men jeg ved, at vi kan være i de sidste fire. Vi vil sætte alt på plads for at nå dertil, det bliver interessant.

Jeg skal fejre min 30 års fødselsdag under de franske mesterskaber, så jeg håber, at pigerne er klar, for jeg vil ikke give nogen gaver. På den anden side tager jeg imod gaver med glæde (Latter)."

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.