Mens finalebordet af dette fransk menneske Padel begynder denne onsdag i Palais des Sports André Brouat, kunne vi mødes Jessica castello, partneren tilAlix collombon på det professionelle kredsløb.

Vi kunne tale med hende om hendes første indtryk af konkurrencens tilrettelæggelse, men også om det chokpar, hun danner med den unge Lyonnaise.

“En utrolig organisation”

“Selvom jeg ikke er den, der spiller hjemme, som jeg sagde til Alix ville jeg virkelig gerne komme og spille her. Jeg var i stand til at diskutere det præcist med Alix og Robin, tilrettelæggelsen af ​​turneringen er utrolig, alle ansatte gjorde et kæmpe stykke arbejde, og for første gang i Frankrig kan vi sige, at de gjorde tingene store.
Den centrale bane er storslået, og jeg vil rigtig gerne starte konkurrencen.

Byen er meget smuk, jeg havde allerede været i stand til at komme en gang for et par år siden for at deltage i et arrangement af padel og det er rigtigt, at jeg virkelig godt kunne lide Toulouse."

"Et kompliceret spil i dag"

I dag møder vi Carla Mesa og Claudia Jensen, et meget stærkt hold. Det bliver en kompliceret kamp, ​​fordi de har en god sæson. For et par dage siden i Wien lykkedes det dem at gå til semifinalen, og de var tæt på at være i finalen. Vi tabte desværre mod dem i Vigo. Dette nederlag var svært, men vi har også haft gode resultater for nylig, vi har forberedt os godt, så vi vil se, hvad udfaldet af denne kamp bliver.

Hvis vi er solide, kan vi klare at spille en god kamp. Jeg forberedte mig som sædvanlig med min personlige rutine. Vi ved, hvad vi skal, give aldrig op, være solide og frem for alt have det sjovt.

Jessica-Castelló_Alix-Collombon_GPV_7175

"Vi havde en god 2021-sæson"

"Med Alix lykkedes det i vores første år sammen at opnå gode resultater. I år er vi desværre lidt mindre regulære, men vi præsterede godt på banen.

Vi vil fortsat være motiverede, fokuserede og beslutsomme, og jeg tror, ​​at med denne sindstilstand vil vi være i stand til at gøre det bedre”.

"Alix er mere offensiv end Ana"

“Alix og min tidligere partner Ana Cortiles er to forskellige typer spillere. Ana var lidt mindre og med en mere defensiv spillestil. Tværtimod er Alix højere, og det spiller meget, fordi hun har et større vingefang, og formår at være mere offensiv, hvilket kan hjælpe mig til tider. Hun er samtidig meget solid i forsvaret og det, at hun kommer fra tennis, kan hjælpe på visse punkter.

Derudover strukturerer det spillet effektivt, hvilket giver mig mulighed for at have lidt mere frihed under kampe.

Et stadig højere niveau

”Vi kan se, at niveauet blandt pigerne i de senere år er blevet højere og højere på trods af en yngre gennemsnitsalder. Nye par kommer på banen hver sæson, og det bliver stadig sværere at kvalificere sig. Forskellen fra sidste år er, at der er flere stærke par, og efter Top 10 bemærker vi, at der er 5 – 6 par, der skaber overraskelsen, og jeg tror, ​​at niveauet ikke stopper med at stige".

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.