Vi interviewede Jérôme Inzerillo, som tydeligvis er meget glad for sin første valg i det franske hold. Han vil være til stede ved EM i Marbella fra 28. juni til 4. juli.

Træneren for Club des Pyramides - Player's Academy ser tilbage på dette nye eventyr.

“Mere end en joker”

Padel Magazine : Først og fremmest er du overrasket over dit valg i forhold til det faktum, at du i sidste ende har mindre erfaring end andre inden for denne sport, som det fremgår af din placering?

Jérôme Inzerillo: Jeg er ikke overrasket over, hvor hurtigt jeg gav mig selv chancen for at blive valgt.
Jeg kan ikke lide at tale om placering, for der er ingen sammenhæng mellem min placering og mit spilniveau. Den eneste forskel er antallet af turneringer og antallet af point, jeg har, men ellers er mit niveau en del af det bedste ... Beviset jeg blev ikke valgt i henhold til disse kriterier. Jeg tror, ​​jeg er, hvor jeg skulle være, ikke mere og ikke mindre ...

Padel Magazine : Var der efter din mening afgørende kursus i Alexis Salles 'beslutningstagning?

Jérôme Inzerillo: Jeg tror, ​​at praktikopholdet var en fortsættelse af, hvad jeg har gjort i halvandet år med hensyn til involvering og mine fremskridt. Jeg beviste over for manager, at han kan stole på mig, og at jeg kan være mere end en joker med min tidligere erfaring inden for top tennis.

Gourre Scatena Maigret Inzerillo Frankrig holdpraktik 2021

Padel Magazine : Alexis Salles har tilknyttet flere spillere. Præferencer?

Jérôme Inzerillo: Jeg følte mig godt sammen med alle, de har alle forskellige spillestil, men jeg var i stand til at tilpasse mig hver af dem ... Lille præference for Johan (Bergeron), fordi jeg virkelig kan lide, hvordan han styrer kampen og dens ro i sindet.

Padel Magazine : Vi forestiller os, at du er skuffet over, at Max Moreau, din partner, ikke er en del af eventyret?

Jérôme Inzerillo: Jeg ville elske at Max blev valgt og kunne spille i dette hold, men betingelserne var ikke opfyldt for at han kunne blive medlem af gruppen. Jeg håber, at han vil være der til verdensmesterskabet.

"Giv alt hvad der sker"

Padel Magazine : Kæmper du for at være en af ​​must-haves i top 6? 

Jérôme Inzerillo: Jeg tror, ​​at den sjette plads vil blive spillet mellem Thomas Leygue, JT Peyrou og mig selv. Og jeg siger endda mig selv, at det tredje par ikke er fast. Vi kan få overraskelser. Der er 3 spillere til 4 pladser!

Min analyse er, at de bedste kommer ind på banen og bliver nødt til at give alt hvad der sker, sejr eller nederlag, men under alle omstændigheder vil vi være klar til at spille uanset hvad.

Padel Magazine : I tennis var du i det unge franske hold. I dag gør du det kl padelog blandt seniorer ...

Jérôme Inzerillo: Ja det er en drøm, som jeg indser i 2 forskellige sportsgrene, jeg er allerede blevet udvalgt til tennis i alle kategorier af unge med titler som europamester og junior verdensmester, men stadig gode ting at udføre i senior og på padel. Det er endnu en stolthed at bære den blå trøje og repræsentere dit land!

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.