Frisk vandt Rocafort/Gaspar parret, Jérémy Scatena gav os et interview, hvor han fortalte om hans synspunkt på dagens præstation og hans forventninger til kampen, der venter ham i morgen. Italien Major Premier Padel.

"Jeg tog mit ansvar"

Padel Magazine : Denne sejr, hvad betyder den for dig?

Jeremy Scatena : "Det er en vigtig sejr på mange punkter for mig. Først er der hele rangeringsaspektet, og det er sikkert, at det er et løft for mit mål. Nu, ud over det, er det frem for alt, at jeg ikke har kunnet vinde en kamp i meget lang tid uden nødvendigvis at spille rigtig godt, uden nødvendigvis at være stærkere end de andre, men på den anden side mentalt har jeg virkelig spillet et stort spil. Det er jeg ret stolt af, jeg holdt fast fra første til sidste punkt. Jeg var en rigtig fighter, og jeg synes, jeg var stærkere i de vigtige øjeblikke. Jeg tog mit ansvar i dag, allerede når jeg gør det, og jeg taber, er jeg stadig stolt af mig selv, men når jeg vinder, er det endnu bedre. Det var det vigtige aspekt af denne kamp, ​​og jeg håber, at jeg i morgen vil spille endnu bedre, og at jeg vil sætte de samme ingredienser på det mentale niveau. “

Padel Magazine : I din rangliste over de bedste sejre, hvor ville du placere den?

Jeremy Scatena : “Denne sejr er en fantastisk sejr, men det er ikke en af ​​mine største sejre. Det er helt sikkert, for med Ben vandt vi en del, så jeg vil nok sige i top 10. Men hey, jeg havde allerede slået Gaspar/Zapata, der var stærkere, Toni Bueno og andre spillere... Men det er sikkert, hvad angår vigtigheden for mig, at komme ind i tabellen for en Major af Premier Padel, det er helt sikkert en stor sejr, og følelsesmæssigt er det længe siden, jeg har vundet en stor kamp. Så selvfølgelig gør det mig glad. “

"Jeg er en speciel spiller"

Padel Magazine : Vi husker, at du for ikke så længe siden var i problemer. Og det føles som om du er tilbage som aldrig før. Hvad var udløseren?

Jeremy Scatena : “Jeg har kæmpet i mere end et år, fordi jeg er en særlig spiller. Jeg skal have klare mål og vide, hvor jeg skal hen, hvorfor, hvordan... Det faktum, at der er dette nye kredsløb, er superklart, og det er det, jeg vil gøre med mit liv! Det faktum også, at jeg har en fast makker, selvom jeg der spillede med Sergio Icardo. At være beroliget og vide, at jeg vil have en fast partner i løbet af året, hvor jeg spiller med Mercadal, får mig til at føle mig godt tilpas. Det får mig til at stå op om morgenen med et klart mål: at være stærkere i mit spil! “

Padel Magazine : For Sergio Icardo, fortæl os din historie med ham. Han er en spiller, du kender godt, hvorfor spillede du ikke med ham tidligere? Er det også en overraskelse og en suveræn sejr for ham?

Jeremy Scatena : “Med Sergio spillede vi APT lidt, det gik ikke godt med hensyn til menneskelige relationer. Der på denne turnering var han virkelig fantastisk med mig, hvad angår attitude. Jeg tror, ​​at i denne sidste kamp, ​​var det mig, der reddede hans bagdel lidt. Især i de svære øjeblikke, hvor jeg gik for at se ham på 2-2, da vi var nede med 0-40. Jeg lavede et væddemål med ham, jeg sagde til ham "Jeg satser alt, hvad du vil, at hvis vi går tilbage 0-40, så vinder vi kampen". Vi kom tilbage 0-40, og vi vandt kampen, så det er virkelig på den slags småting, at jeg var meget stærk i dag. Og ikke nødvendigvis padel, Jeg lavede mange fejl, og jeg forsvarede mig ikke særlig godt. Men se og se, jeg tilbød dem en stor kamp, ​​og det var det, der gjorde forskellen i sidste ende.”

Padel Magazine : Din næste kamp: har du en plan med din partner? Hvordan vil du gribe denne kamp mod Sager Nagel / Ortega an?

Jeremy Scatena : “Den store fordel ved næste kamp er, at det er superklart, hvad vi skal gøre. Vi har en spiller til højre, der forsvarer en del, og som ikke er særlig aggressiv, og en spiller til venstre, der kaster træ og slår meget hårdt. Han er tidligere partner til Thomas Leygue, han er meget talentfuld. Vi bliver nødt til at angribe på den store tror jeg og forsvare på den mindre. Det er klassisk i padel ! "

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.