efter tabt af et knurhår til Bastien Blanqué og Dylan Guichard på N1 Interclubs med Damien Bayard, Jérémy Garcia ser tilbage på de vigtigste øjeblikke i dette møde og på den resterende kamp. Han deler også sine mål og fremskridtsområder samt sit syn på den spanske indflydelse i N1.

Match point mod Blanqué / Guichard...

“Det er stadig en fantastisk præstation fra vores side, selvom det i sidste ende ikke smiler til os til sidst. Jeg har spillet Bastien mange gange de seneste år, og det er rigtigt, at scoren altid var den samme, jeg scorede ikke mange kampe. Og til sidst startede vi med lidt af det samme scenarie. De førte 6-2 4-1 double break og så var der lidt afslapning fra deres side synes jeg. Bagefter spiller vi bedre, og slutningen er grusom for os. Jeg ved ikke præcis, hvad vi gik glip af. Alle pointene var så tætte, at jeg tror, ​​at mønten faldt den forkerte vej i tredje tie-break, selvom vi havde en god føring."

guichard blanqué interclubs toulouse
Blanqué og Guichard vil have været hotte

…til nedrykning…

”At starte fredag ​​med en stor kamp og et stormøde var ikke let, og så var det ikke kun vores kamp, ​​der var tæt i kampen mod Toulouse. Jeg tror, ​​at vi også efterlod en masse energi dagen før, så det er klart, at det er lidt sværere at gå tilbage i kamp næste dag, selvom vi gjorde det godt. Med Damien var vi stadig forbundet i dette møde mod Vence, og vi spillede også et godt hold, hvor jeg ærlig talt tror, ​​det var tæt på 50-50, og desværre tabte vi den første kamp og så selvom vi vandt første sæt med Damien, og vi er kommet godt fra start, det var heller ikke nødvendigvis et spørgsmål om mentale eller fysiske fremskridt.

Modsat var det Maxime Moreau og Jean-Michel Pequery, der altid spiller rigtig godt, og da de skiftede side var det også lidt sværere for os. Desværre var vi ikke i stand til at vende udviklingen for at få en afgørende kamp mod Vence.” 

En fast partner for 2024

“Min partner i denne sæson bliver Damien. Vi var allerede begyndt med den første P2000 i Carquefou midten af ​​januar, hvor vi allerede havde haft en god turnering, fordi det var allerførste gang, vi spillede sammen. Vi kendte åbenbart hinanden, vi spillede hinanden en del gange sidste år.

Det er ret fedt for mig, fordi jeg havde et godt år i 2023, men til sidst i anden del af sæsonen skiftede jeg en masse partnere, jeg har ikke rigtig haft en fast partner siden juni 2023. Find nogen fast på år 2024 og hvad mere er, det matcher også rigtig godt med vores gode resultat, for vi slog Philémon Raichman og Max Joris i Nantes som nummer otte, for vores første for begge.

Selv med disse to nederlag i de franske interklubmesterskaber er det stadig meget opmuntrende, især med præstationen mod Bastien Blanquet og Dylan Guichard. Sæsonen bliver lang, men under alle omstændigheder har vi et godt håb om at fortsætte denne gode dynamik og om at tilbyde os selv, måske i fremtiden, kampe, som vi spillede der, og at det bliver til vores fordel denne gang - denne gang."

Fokus på det franske kredsløb

"For fremtiden planlægger jeg kun at køre det franske kredsløb. Bagefter ved jeg ikke, om Damien har et længerevarende projekt, men jeg synes ikke, det er relevant i øjeblikket. For mig er det ikke, og det bliver det aldrig. Jeg foretrækker at koncentrere mig om det franske kredsløb og om mine professionelle projekter, som, selvom de er knyttet til padel, er ikke som spiller." 

Dens fremskridtsområder  

”Jeg har stadig en baggrund, hvor jeg har spillet i seks-syv år padel. Jeg har udviklet mig meget siden da på visse områder. Men bagefter er jeg virkelig den puristiske højrefløjsspiller, der forsvarer sig godt, som håndterer spillet godt, men som måske også mangler et lille slag fra tid til anden, for også at accelerere en lille smule over hovedet. . Jeg tror, ​​det er områder for forbedring for mig." 

Dens 2024-mål

”Placeringsmæssigt veksler jeg mellem 15. og 20. pladsen. Med hensyn til placering har jeg ikke nødvendigvis et mål. Det er mere en overordnet forbedring af spilleniveauet, som jeg sigter efter, fordi min nuværende placering er min bedste placering. Julien Seurin er netop kommet ind på ranglisten, så der er de første elleve pladser, som er taget, så den bedste franske plads er tolvte. Helt ærligt med hensyn til placeringer, så længe jeg bliver i Top 20 eller Top 30, tror jeg, at det allerede vil være godt. Jeg har en anden målsætning på samme tid, og at blive taget seriøst, som er at fortsætte med at kæmpe, så "sandere" som mig kan fortsætte på den bedste franske rangliste. Hvis jeg nu kan få det samme vibora den Miguel Semmler, der passer også mig (griner).

Hans mening om N1 

“Foreløbig må jeg indrømme, at før jeg deltog i denne weekend og så alle disse spaniere, som klart er bedre end os, fortalte jeg mig selv, at det tog mange pladser på visse hold for franske spillere. Vi så det også med Romain Coirault, som havde en meget god præstation sidste år, og som ikke havde en plads til interklubberne.

Men set i bakspejlet og efter min deltagelse i den weekend, synes jeg, at det stadig var meget godt. Vi havde et skue i 100 % spanske konfrontationer, vi havde virkelig utrolige kampe. Med inspiration fra det spanierne laver, tror jeg også det er godt for udviklingen af padel I Frankrig. Jeg tror, ​​at det i sidste ende er godt, selvom der i fremtiden måske er mange klubber, som vil have en trup, der udelukkende består af spaniere... Jeg ved ikke, hvad FFT vil planlægge med hensyn til regler. Hvorfor ville den bedste franskmand ikke spille i N2? Og samtidig ville N1 blive båret af udenlandske spillere.”

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.