Eksklusivt interview med Jeff Moreno, 835. fransk spiller, men den nuværende største vinder af Cupra Padel-Point Tour med 2 vundet trofæer (i dette tilfælde P25 og p100 af Stéphane-udgaven).

"Jeg skal lave omkring tredive, fyrre turneringer om året"

Padel Magazine : Første spørgsmål Jeff, hvad er dit forhold til padel ? Hvordan startede du? Hvad får dig til at elske denne sport mere end nogen anden? Vi vil vide alt!

Jeff Moreno : ”Jeg startede med venner som mange, jeg fandt det meget legende, og jeg blev straks hooked. Jeg har spillet i 2 år. Jeg vil endda sige, at jeg måske blev for hooked, fordi jeg spiller meget. Jeg tog lektioner, og nu konkurrerer jeg.

Jeg er fuldstændig afhængig! Jeg er heldig at have en meget forstående kone, som efterlader mig mine weekender (griner). Jeg skal lave omkring tredive, fyrre turneringer om året, men jeg elsker det virkelig!

Jeg er 35, der er ikke mange sportsgrene, hvor man kan starte fra bunden (fordi jeg aldrig har spillet tennis, aldrig ketchersport), genfinde en konkurrenceånd og en fornøjelsesånd. Fornøjelse fordi der er "efter" terrænet, off-pisten og padel er en meget fin sport for det. “

Padel Magazine : Jeff du er den eneste hidtil, der har vundet to Cupra-turneringer Padel-Point Tour, i dette tilfælde P100 og P25. Hvad er hemmeligheden? Fortæl os alt!

Jeff Moreno : ” Du skal tilmelde dig de 3 turneringer (griner)! Nej, men man skal have det sjovt. Jeg kom for at prøve at vinde P100, og P25 var en bonus. Jeg er i hvert fald meget glad for at være kommet denne weekend! ”

Drømmemål: top 500

Padel Magazine : Du er i øjeblikket placeret som 835. i den franske rangliste. Har du nogle særlige ambitioner på kort eller mellemlang sigt?

Jeff Moreno: "At ikke gå ned ville allerede være ikke dårligt. Bliv ved med at lære, for ranglisten i dag afspejler kun halvdelen af ​​spillerens reelle niveau. Mig, for eksempel, jeg er heldig at være 835., men jeg kan sagtens tabe mod en fyr, der tager sit første kørekort, og som er 18. Så det er ideen er at blive i denne top 000, og når vi så passerer overliggeren på 1 eller 000 spillere, vil vi forsøge ikke at komme for meget ud af top 20. !

Hvis jeg i morgen kan blive nummer 500, vil det være fantastisk, men det vil være kompliceret, meget kompliceret. “

"Den bedste turnering, jeg har lavet..."

Padel Magazine : Den Cupra Padel-Point Tour er et noget særligt kredsløb, som byder på en hel oplevelse i udkanten af ​​selve konkurrencen. Hvad synes du om dette kredsløb?

Jeff Moreno: "Jeg har virkelig haft en fantastisk weekend. Hvis kun modtagelse af personalet, at af PadelSkud Saint-Étienne, men også Cupra/Padel-Point. Vi blev rigtig godt modtaget! Du er heldig i personalet at have Melissa Martin, det er altid godt at gnide sig med topspillere.

For mig er det den bedste turnering, jeg har lavet med hensyn til underholdning, atmosfære... Og jeg taler ikke engang om præmierne. Dette er enestående! Enestående! Jeg er heldig at have genopbygget mit lager af snesko for hele året, og jeg fortryder virkelig ikke at komme.

Jeg råder alle til at finde scenen tættest på hjemmet og gøre det. “

Jeff Moreno Corentin Monreve Cupra Padel Point Tour Saint Etienne

For at finde hele interviewet, gå her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.