Cyril Hanouna fortæller om sin begyndelse kl padel med Johan bergeron, hans kærlighed til konkurrence og sender en kort besked til HEAD...

Bergeron / Hanouna kl Head Padel Open...

Johan Bergeron: Vi ved ikke engang, hvordan vi kom dertil. Vi spillede sammen for 3 år siden i Mougin. Cyril var lige begyndt.

Cyril Hanouna: Det var min første turnering padel.

JB: Så for de sidste faser af Head Padel Open, Jeg blev tilbudt at spille med Cyril, og jeg ved ikke, hvem der arbejdede bag det for at få det til at ske. Og så skete tingene helt naturligt.

CH: Og siden da har vi ikke forladt hinanden. Vi har været sammen hele tiden i 8 dage. Vi sover sammen, vi spiser sammen... Jeg er taget fra Johan.

Brodden af padel

JB: Du skal vide, at han er rigtig sur padel. Vi havde en samtale i bilen, der blæste mig i tankerne. Han fortalte mig om fyrene i den franske top 20.

CH: Jeg kender placeringerne af padel fransk udenad. I 3 år er jeg blevet stukket, det er jeg grundigt. Jeg stopper ikke, for der er meget plads til forbedringer.

“En stor konkurrent”

JB: Jeg synes, han er en fantastisk konkurrent. Lige meget hvad han lever af, når han er på banen padel, han vil gerne vinde. Jeg tror, ​​han hellere vil spille dårligt og vinde end at spille godt og tabe.

CH: Ja det er helt sikkert. Efter at have spillet dårligt... i hvert fald spiller jeg altid dårligt, uanset om jeg taber eller vinder. (grine). Men her føler jeg, at vi kommer til at spille dårligt, men at vi skal vinde.

JB: Så længe vi vinder, er det godt!

CH: Vi kommer for resultatet, men også for stemningen. Jeg finder alle venner af padel, det er sjovt, det tager ikke hovedet. Det er alt, hvad jeg elsker. Jeg venter på ketcheren i mit navn kl Head. (griner)

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.