Iñigo Jofre overraskede alle med sit spilleniveau på FIP Gold fra Perpignan. Forbundet med sin "refererende" Aday Santana, frigav spilleren fra Santa Cruz de Tenerife især Tison / Zapata.

Iñigo Jofre: "Vi havde muligheden for at spille sammen i denne sæson. Jeg er meget glad. Han er en reference for mig, og jeg lærer og nyder alle de øjeblikke, jeg bruger på banen med Aday.

Aday Santana:"Vi træner ikke sammen, fordi Iñigo bor i Madrid, og han har ret til at træne der. Jeg vendte tilbage til De Kanariske Øer, fordi jeg har en datter. Men med mængden af ​​turneringer er vi meget ofte sammen med Iñigo.”

Dette meget rart at se par har planer om at spille så mange FIP- og WPT-turneringer som muligt.

Du kan se hele interviewet med de to mænd lige herunder:

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !