Mens formiddagens sidste kamp var i fuld gang imellem Javier Leal – Uri Botello et Miguel Benitez-Pablo Cardona, den talentfulde belgiske Helena Wyckaert hædrede os med sin tilstedeværelse et øjeblik for at kommentere og besvare Mario Corderos spørgsmål udelukkende for Padel Magazine

Den nuværende 79. i verden fortalte om hendes turnering, hendes sportslige ambitioner og hendes nye liv i Belgien.

“Det var svært at følge med”

"Hej allesammen. Vi vil sige, at det kunne være bedre (griner). Vi tabte, men vi kæmpede stadig godt. Nogle gange vinder vi og nogle gange ikke, sådan er det.
Vi bukkede for et nyt par bestående afAraceli Martinez og Arantxa Soriano på en score på 6/2 – 2/6 – 6/3. Vi kender dem, og de spiller rigtig godt. De har meget erfaring. Især sidenArantxa er venstrehåndet, så for mig er det rigtigt, at det er meget mere kompliceret. I andet sæt spillede vi godt, men det var svært for os at fortsætte i dette tempo i tredje sæt.
.

"Pablo Cardona spiller meget godt"

Belgieren kommenterer også optræden af ​​Pablo Cardona, der skabte sensationen med Miguel Benitez.

“Ja, jeg kender Pablo Cardona, han er ung, meget talentfuld og spiller rigtig godt. Jeg kender også hans partner meget godt, fordi han trænede i samme klub som mig før i Madrid. Han har mere erfaring end sin holdkammerat, og hvis jeg ikke tager fejl, er det deres første turnering sammen. At nå dette stadie af konkurrencen om en første forening er rigtig godt."

"En skole af padel i Antwerpen”

"Jeg har ikke trænet i Spanien i lidt over et år. Jeg besluttede at vende hjem til Belgien, men før er det sandt, at jeg boede i Madrid. Jeg blev der i to år, og jeg kan sige, at jeg lærte næsten alt der.

I dag bor jeg i Antwerpen, og jeg forsøger at træne så meget som muligt i Belgien, men det er noget helt andet. Så snart jeg har tid, tager jeg et fly og flyver til Madrid for at træne i Spanien. Jeg ejer en skole padel i Antwerpen fungerer det godt, og jeg har det rigtig sjovt. Det er et helt andet liv, men jeg er glad. Vi er på tre steder, og min skole hedder Ter Eiken "

Klub af padel Ter Eiken

“I vores centre har vi ikke en spansk træner, kun belgiere, hvoraf nogle arbejder fuld tid. Men nogle gange slutter min Madrid-træner sig til os for at udføre klinikker og træning for trænere. Dette giver os mulighed for at blive ved med at lære mere og mere.

“Den eneste belgier på banen”

“Jeg er den eneste belgiske spiller, der spiller på WPT-kredsløbet. Så finder vi nogle spillere med et godt niveau, som deltager i FIP. Men jeg håber, at vi i den nærmeste fremtid vil have flere belgiere, der vil spille internationale konkurrencer, fordi nogle har niveauet til at spille pre-previas.
Derefter er det stadig kompliceret for dem, fordi det skal lykkes dem at frigøre tid for at kunne udføre dette smukke projekt. Langt de fleste belgiske spillere har et job, personlige forpligtelser, og rejser er dyrt, det er ikke nemt.

Jeg var så heldig at kvalificere mig til uafgjort på Mallorca. I Marbella spillede vi den sidste runde af previas det var en god turnering."

"Niveauet bliver stærkere og stærkere"

Jeg startede WPT for 3 år siden, og niveauet var ikke det samme som nu. Min bedste placering var 54, tror jeg, og nu er jeg nede på 79. pladsen. Da jeg var på 54. pladsen, havde jeg omkring 500 point, og nu har jeg 480, og jeg er 79. Kredsløbet ændrer sig mere og mere, og det er mere kompliceret for en spiller at deltage i dag i en international konkurrence på grund af pointene. Med dette mener jeg, at nu skal et startpar have et godt antal point for at deltage i turneringen.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.