Gregory Sertic, tidligere professionel fodboldspiller, der spillede for Bordeaux og OM, er en del af Team Rouge Julien Seurin. Han fortalte os om All Star Remontada Padel.

En enorm fornøjelse at spille padel ved foden af ​​Eiffeltårnet

Det er bare fantastisk, jeg er fan af padel, Jeg spiller regelmæssigt en eller to gange om ugen. Da jeg blev kaldt til at deltage i All Star Remontada Padel, i bunden af ​​vores elskede Eiffeltårn, accepterede jeg straks. Jeg har det rigtig sjovt med mine venner og også her ved denne fantastiske begivenhed.

Hans første skridt ind padel

For 3 år siden stoppede jeg med at spille fodbold, og jeg ledte efter en sport, der ikke gjorde ondt i mit knæ. Jeg stødte på padel, Jeg nyder virkelig at dyrke denne sport. Jeg tog lektioner i starten for at have et solidt fundament og de rigtige bevægelser. Jeg spiller meget ofte med Florent Sinama-Pongolle, han fik mig ind i denne sport, han er en meget god spiller, han gav mig mange råd. Hos Canal + spiller vi indbyrdes, og det er super hyggeligt.

Jeg er lige kommet hjem fra praktik padel i Sevilla som varede 4 dage: vi spillede 4 timer af padel Per dag. Jeg lærte endnu mere takket være den spanske ekspertise, som gav mig små tips.

Julien Seurin, dette er vores fænomen

Han er fantastisk, han giver os meget gode råd: han er enestående! Han er meget opmærksom på vores placering, på taktikken i spillet, når vi skal til nettet, når vi skal spike. Han brugte kort meget og gav os ofte en fordel. Jeg blev rørt over at vide, at han var vores træner, hans råd er afgørende, og jeg takker ham for det. Jeg havde en fantastisk tid med ham og med hele vores Rouge-team.

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.