Inden for rammerne af FIP Rise of Canet-en-Roussillon, interviewede vi to unge catalanske spillere: Sergi Pifarré og Aleix Fuertes.

Hvis de to mænd på henholdsvis 21 og 19 år tabte i dag mod det franske par Pes/Pelegri (6/7 6/1 6/4), blev de stadig enige om at gå til vores mikrofon.

Sergi Pifarré (N144 Catalonien): "En noget speciel profil"

Jeg har en noget speciel profil i disse turneringer, fordi jeg kun spiller internationale turneringer i ferien!

Med Aleix var det første gang, vi spillede en international turnering sammen. Vi mødte gode franske spillere, det var meget lidt.

Oprindeligt er jeg fodboldspiller. Jeg spillede indtil jeg var 18, så stoppede jeg på grund af en skade og tog til padel. Ligesom fodbold er det en holdsport. Jeg har spillet i 3 år padel, for mig er det virkelig en hobby. Jeg vil med andre ord ikke være professionel padel, men jeg træner alligevel!

Som spiller til højre er min yndlingsspiller Sanyo Gutiérrez, jeg elsker den måde han spiller på.

Aleix Fuertes (N205 Catalonien): "En første i en FIP-turnering"

Jeg havde aldrig spillet mod franskmændene før nu, men vi ved, at det generelle niveau er stigende, i Frankrig som overalt.

Før jeg kommer ned til padel, Jeg dyrkede mange andre sportsgrene, herunder rugby og tennis, men den padel tog en meget større plads! Så det i dag vil jeg blive professionel spiller af padel ! Jeg træner til det hele året rundt på akademiet i padel fra Gimeno, nær Barcelona.

For mig er fremtiden Premier Padel. Jeg tror på verden Padel Det hele er slut, men hvis det fortsætter, vil jeg lave et par turneringer. Jeg tror, ​​det er det rigtige tidspunkt at komme ind i padel, men måske bliver det sværere og sværere, fordi der altid er nye spillere.

Min favoritspiller, som spiller til venstre, er Ale Galan, jeg elsker hans spillestil!

Jeg vil gerne slutte med at sige, at denne turnering er fantastisk, sådan på stranden er den genial! Det har vi ikke rigtig i Spanien.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !