Efter en bemærkelsesværdig debut på Worlds, Bein Sports officielt sat sig for at erobre padel med det nye professionelle kredsløb: Premier Padel. Ved denne lejlighed fortæller Frédéric Viard om sit nye eventyr som kommentator padel kæde.

Hans første skridt før fængslingen

Jeg blev virkelig interesseret i padel på Casa Padel lige før fødslen under en indvielse padel. Jeg spillede også der i Pyramids-klubben.

Vi kommer ikke til at lyve for hinanden, jeg er ikke særlig god... Jeg har stadig mange fremskridt at gøre! Hjemme Padel, Jeg havde spillet med franske topspillere, de lærte mig mange ting!

“En vellykket første oplevelse”

For det første nød jeg virkelig at tale om padel. Det var en meget god første oplevelse, jeg elskede at kommentere spillene, og jeg synes, vi gjorde det godt.

I år med udvikling af Premier Padel, vil der være andre datoer, især i Argentina og på Roland-Garros.

Organisationsmæssigt vil det i øjeblikket afhænge meget af vores sendeplaner og udviklingen af ​​kredsløbet, men beIN SPORTS vil forsøge at sende så mange kampe som muligt i Pure Live (uden kommentarer). Vi skulle så sende med kommentarer fra semifinalerne.

Der er stadig mange usikkerheder, tingene kan hurtigt ændre sig. Til sidst bliver det enklere, tidsplanen for padel bliver som i tennis, kendt fra starten af ​​året.

"Jeg så ikke tiden gå"

I tennis er jeg åbenbart mere komfortabel. Jeg har mulighed for at analysere og gå i gang med forklaringer. I den padel, jeg kan ikke gøre det, så hjælp fra konsulenten er afgørende. Men det kommer, jeg vil lære!

I kommentarerne så jeg ikke tiden gå! Vi så nogle meget gode kampe, især den anden semifinale, som virkelig varede, og jeg havde indtryk af, at der var meget mindre nedetid end i visse sportsgrene såsom tennis. Jeg mærkede ingen længder.

Fred Viard padel Premier Padel

"Når jeg spiller padel, jeg er ikke tålmodig"

Hvad overraskede mig i padel, det er denne evne til at vælge typen af ​​smash. Det er selvfølgelig billeder, som jeg ikke mestrer, men det er ret fantastisk at se så meget variation.

Den anden funktion, der kan overraske, er disse spilleres tålmodighed. Inden du afslutter et punkt, skal du nogle gange kæmpe og kæmpe. En af nøglerne til succes er den berømte tålmodighed.

Så jeg lærte, at man skal være tålmodig i denne sport. Når jeg spiller padel, det er jeg ikke ligefrem!

"Lionel Roux, en fan! »

På holdniveau har vi også Lionel Roux som er fan af padel. Vi havde allerede overvejet at få ham til at kommentere padel, han elsker det. Han spiller meget på Lyons side, og han har arbejdet meget med emnet.

Udover det har vi eksperter, som Jérémy Ritz under turneringen i Qatar. Og måske kunne Jérémy Scatena slutte sig til os i fremtidige konkurrencer. Desuden skulle han have kommenteret Qatar Major, men af ​​kalenderårsager blev det ikke gjort denne gang.

“Jeg synes, vi var ret gode”

Først tennis og padel er ikke de samme sportsgrene. Jeg gjorde mig umage for ikke at kommentere padel som jeg kommenterer på tennis.

Jeg synes, mine kommentarer var nøgterne. Jeg havde en konsulent til at tale teknisk. Og jeg lænede mig op ad ham, så jeg havde en neutral tankegang.

Jeg tror uden påskud, at vi har været ret gode, for generelt, når der er negative ting, fortæller folk os hurtigt på sociale netværk. Men den gode nyhed er, at vi for det meste har fået positive tilbagemeldinger.

Jeg blev godt støttet af Jérémy Ritz, ekspertkonsulenten. Det er det vigtigste. Vi er meget opmærksomme på tilfredshed, hvis jeg kan undgå at blive forbrændt… (griner)

"Jeg kommer heller ikke ind på formel 1"

Hos Eurosport kommenterede jeg lastbilløb, skiløb for første gang, Sepak takraw (en blanding af fodbold og volleyball), bakkestigninger.

Med padel, Jeg kommer heller ikke ind i Formel 1, hvor jeg skulle arbejde meget for fuldt ud at forstå sporten.

For øjeblikket kender jeg ikke alle skuespillerne, men jeg opdager dem lidt efter lidt.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.