Jessica Castello og Alix Collombon vandt i semifinalen i FIP Star de Burriana 2021, de spiller finalen i eftermiddag!

Intet stopper dem! Efter en starten af ​​turneringen lidt vanskelig, Alix Collombon og Jessica Castello, som, husk, spiller deres allerførste konkurrence sammen, har fundet den rigtige rytme! Som bevis, deres sejr i morges mod Lorena Rufo (40 WPT) og Marta Talavan (28 WPT) i semifinalen!

En god præstation for det fransk-spanske par, der vandt med en klar score (6 / 3 6 / 4) mod to spillere, der havde en meget god 2020-sæson, sluttede de to spillere nr. 25 i løbet! Alix og Jessica er derfor i finalen i denne FIP Star i Burriana, hvor de mødes Tamara Icardo og Cata Tenorio ! Nummer 1 frø fortsatte sit fejlfri løb med en sejr 6 / 1 6 / 3 mod Soriano / Fortun i morges i semifinalen.

Vi forventer derfor en finale af høj kvalitet mellem to fit-par! Mødet skal følges kl 16h00 på linket lige nedenfor og vil blive fulgt af mændens finale!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !