Den første internationale turnering i padel 2020 sluttede med sejren for Riera / Araujo for pigerne og Fuster / Perino for mændene. Man kan sige, at favoritterne gjorde jobbet.

Mændenes finale tilbød os hele showet vi drømte om : 3 sæt, ude af banen, utrolige point, vi kan sige, at vi fik det! I sidste ende er det yndlingsparret, Denis Perino / Christian Fuster, der vandt 6/3 6/7 6/3. Sergio Alba og Francisco Gil gav alt, men de vandt mod spillere, der virkede friskere fysisk. De to spaniere havde stadig en meget god turnering, inklusive en stor 6/2 6/3 sejr over seedet 1. De bekræftede deres gode resultater i slutningen af ​​2019 og vil helt sikkert gøre del af de bedst udstyrede par for at sikre pladser i hovedtrækningen de World Padel Tour gennem hele sæsonen.

Blandt damerne vil Sofia Araujo og Virginia Riera have domineret turneringens hoved og skuldre, ikke at miste et eneste sæt af konkurrencen. I finalen kæmpede Elena Ramirez og Alicia Blanco godt, men deres modstandere var stærkere. Endelig en sejr 6/3 7/5 at starte sæsonen for det argentinske portugisiske par!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !