Fiona Ligi vil ære hende første valg til det franske hold i Qatar. Perpignanaisen er meget glad for at nå dette mål, som hun havde sat sig for et stykke tid siden.

Kæmpe stolthed

“Jeg er stadig ikke klar over, at denne meddelelse er bare fantastisk, når det hårde arbejde betaler sig og belønningen er der, er det bare en kæmpe stolthed! Jeg var ikke sikker på, hvordan jeg skulle placere mig før denne meddelelse. Jeg har haft nogle gode spil på det sidste, der kunne få mig til at tro det, men der var altid lidt tøven. Jo mere dagene nærmede sig deadline, jo mere stress kom, alle omkring mig troede på det. De satte mig i tvivl.

Dagen for meddelelsen ankommer, og der hvilken lykke hvilken tilfredshed, jeg var den lykkeligste! Når dit arbejde belønnes, bliver du fyldt med en enorm stolthed, det er bare utroligt! Et udvalg, som jeg har ventet på i meget lang tid, jeg er virkelig meget stolt over at repræsentere Frankrig ved Worlds i november!

“Jeg viste manageren, at han kunne regne med mig”

Under udvælgelseslejren til EM manglede jeg måske stadig tillid til feltet, og derfor aggressivitet. Jeg tog hensyn til alle de råd, der blev givet til mig den weekend, og jeg gik tilbage på arbejde med tanke på verdener.

På P2000 des Pyramides havde vi en fantastisk turnering med Mélissa, der slog Detriviere / Vo og Soubrie / Vandaele, og jeg følte, at dette opstrøms arbejde havde tilladt mig at udvikle mig på jorden.

Melissa Martin Fiona Ligi tape Pyramids P2000 2021

Så ankom de franske mesterskaber. Vi gav alt med Mel, men fik ikke de resultater, vi håbede på. Jeg følte imidlertid en anden energi i mig på banen, og det var en stor tilfredshed for mig at mærke denne ændring. ”

Melissa Martin Fiona Ligi venter på nederlag i det franske mesterskab i 2021

”Jeg ville vise manageren under de sidste to turneringer, at der var taget hensyn til de råd, der blev givet. Jeg gjorde mit bedste for at rette op på situationen og sætte det nødvendige på plads. Og det er rigtigt, at det tillod mig at udvikle mig lige så meget i mit spilniveau, som på det personlige og professionelle plan.
Jeg vil gerne takke min træner Alain Henry, der fulgte mig gennem hele min karriere, som tillod mig at udvikle mig, og som altid har troet på mig! ”

“Jeg har en alsidig spillerprofil”

”Jeg har profilen som en alsidig spiller til højre og til venstre, og jeg har vist en god udvikling siden Perpignan -lejren. Jeg kæmper hver kamp for at nå endnu større mål, og jeg synes, at Robin så det samme ud.

FIona Ligi fly P2000 pyramider

Denne meddelelse er en enorm kilde til motivation, jeg går tilbage til træning klar til at lægge den ekstra intensitet hver dag, og i hvert spil jeg skal spille.
Jeg kæmpede for dette sted, men vi skal fortsætte med at arbejde og vise udviklingen i løbet af dagene! Dette er kun begyndelsen på eventyret!

Jeg vil give alt for holdet !! #AllezLesBleus !! ”

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !