Federico chingotto, også kaldet "Super Raton" (Super Mouse) blev fanget i spørgsmål-og-svar-spillet med vores journalist under et eksklusivt interview for Padel Magazine.

Den 25-årige argentiner, der kvalificeret til den store finale du Greenweez Paris Premier Padel Major, betroede vores mikrofon om hans følelse af at spille på et stadion så legendarisk som Roland-Garros, men også om hans partnerskab med Juan Tello.

"Vi forbedrer os mentalt hver dag"

"Fra de første øjeblikke følte jeg en særlig styrke på Philippe-Chatrier-banen, ud over et vist pres, fordi det stadig er den centrale domstol, med et stadig større publikum. Vi nyder meget, og jo mere dagene går, jo mere føler vi os godt tilpas her.

Jeg har ikke rigtig udnyttet byen endnu, fordi jeg prøver at hvile så meget som muligt og holde fokus, men når jeg har lidt tid, går jeg en tur. Jeg gik for at se Eiffeltårnet.

"Vi har store rivaler. Alle spillere udvikler sig som dagene går. Det er flere år siden, vi mødes på banen, så vi kender alle hinanden, nogle gange er det nemmere for hinanden at vide, hvordan man kommer i vejen. Men jeg vil sige, at det vigtigste er den erfaring, vi får hver sæson. Jeg føler, at vi forbedrer os mentalt, og vi vil gerne fortsætte med at yde vores bedste".

“En kold fest”

“Vi kan fremstå kolde som for eksempel ved fejringen af ​​vores sejr i dag. Vi var selvfølgelig glade for resultatet af mødet, men vi forsøger at holde kursen. For mig er det vigtigste at forbedre sig mentalt, at formå at sætte taktik på plads under kampen med Gaby Reca, som følger os på bænken.

En populær spiller

"Jeg tror, ​​at hvis folk eller børn kan lide mig, er det fordi, de ser mig lige så lidt som dem (griner). Nej, spøg til side, det er rigtigt, at jeg hører en masse opmuntring til mig, og jeg er meget glad for det. Det giver mig stor glæde. En stor tak til alle."

"Det er rigtigt, at i Italien ringede mange til mig og råbte mit navn, jeg vil ikke lyve for dig, det er sjovt, og siden jeg var lille, har jeg villet blive en stor sportsmand, derfor gør jeg alt for at give bedste eksempel for alle disse unge."

Fede Chingotto Italien Major Premier Padel 2022

Et komplementært par

“Juan er mere rolig, reserveret end mig. Jeg er det modsatte, jeg griner altid eller irriterer folk. På den anden side er det vigtigste punkt, hvorpå vi supplerer hinanden, ønsket om altid at blive bedre, den disciplin, vi pålægger os selv på daglig basis."

Som vi påpeger over for argentineren, er det meget svært for os at nærme os Juan Tello, fordi han ved første øjekast virker kold og ikke tilbøjelig til diskussion. Men heldigvis giver Federico Chingotto os nogle råd til at formilde "El Gato".

"Han er faktisk meget genert, men gå lidt efter lidt, blidt, og han vil åbne sig lidt mere".

Et uadskilleligt par?

Siden 2016, året for deres forening, har Federico Chingotto og Juan Tello ikke givet slip. Det argentinske par er et af disse emblematiske par på grund af venskabet og loyaliteten, der hersker mellem de to mænd. Så meget, at "aficionados" håber at se dem afslutte deres karriere sammen.

"Vi kommer rigtig godt ud af det, vi forbedrer os hver dag, der går på 20×10, og vi formår at nå visse mål, så ja, jeg ser mig selv afslutte min karriere med Juan".

Det fulde interview (på spansk) nedenfor

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.