I Frankrig har få mennesker hørt om Fatuma Mohamed Atchani, guvernør i Kwale County, Kenya. Hun deltog i åbningen af ​​den anden udgave af Intercontinental Cup…og var endda i stand til at indvie banen sammen med regionens præsident, Khattat Yanja.

Muligheden for os at gå og interviewe denne offentlige person på Place du padel dans søn betaler.

Opdagelsen af padel

”Først og fremmest vil jeg sige, at det er meget behageligt at deltage i sådan en international konkurrence padel. Det var første gang jeg spillede padel og jeg havde det virkelig godt. Det var også første gang, jeg havde mulighed for at se det tæt på.

Vi er her i Dakhla, og jeg tror, ​​det er noget, der nemt kunne bringes tilbage til Kenya, især til mit amt, Kwale. Det er en rigtig god sport".

Indvielse Intercontinental Cup

En sport, der stadig er lidt kendt i Kenya

"I Kenya, le padel er under diskussion i stor skala. For eksempel i min ridning er den stadig meget ny. Det at kunne se og spille er noget, som jeg synes er meget interessant. Så når jeg kommer hjem, tager jeg den med tilbage i mine kufferter.

I Kwale har vi endnu ingen stier. padel. Det er en meget interessant udfordring. end at få denne disciplin med hjem, og jeg vil gerne lægge penge i at have domstole.

jeg tror at le padel kan hjælpe med turisme, især i Kwale. Det er et sted, hvor vi har meget smukke solrige hvide sandstrande. Det er en sport, som jeg kunne se blive dyrket ved havet".

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.