Denne tirsdag, Lebron og Galan deltog i konkurrencen på Premier Padel Madrid P1. Og mod Javi Martinez og Jorge Ruiz havde turneringens seedede 1 en mildest talt bizar kamp. Faktisk har spanierne vist sig nogle gange urørlige, som i første sæt vandt 6/0, nogle gange i store vanskeligheder, som i andet sæt tabte 6/2.

Hvis tallene 1 på FIP endte med at vinde på kun 1t24 (6/0 2/6 6/1), var de til tider noget bekymrede, især Juan Lebron, som havde komplicerede passager. Ganske normalt, når man ved, at andalusieren blev arresteret i mere end to måneder for en underarmsskade, men ikke rigtig efter spillerens smag.

Faktisk brød atleten fra Cadiz i et interview efter kampen i gråd, før han forklarede årsagerne til sit ubehag:

”Jeg går ikke igennem min bedste periode, det er meget hårdt for mig. Det er virkelig, virkelig svært. Ale spiller utrolig godt, jeg spillede dårligt i andet sæt”.

Han fortsætter: ”Jeg går igennem en svær periode, man må acceptere det, fortsætte med at træne uden nogensinde at give op. Styrke og ydmyghed er værdier, som jeg har i mig, alle dem, der kender mig, ved det, selvom det ikke nødvendigvis er synligt. Jeg har et fantastisk team og en familie, der støtter mig, og som jeg omfavner”.

Skubbet af publikum i Madrid Arena åbner "El Lobo" sig lidt mere og indrømmer, at denne periode har svækket ham:

"Det er lidt af hvert, egentlig. Der var mange følelser i løbet af de tre måneder, hvor vi ikke rigtig vidste, hvad der var galt med mig. Jeg ved ikke om problemet kom fra mig, om jeg skulle være kommet bedre, men jeg er ikke inde i en god periode. Jeg vil dog ikke give op, bestemt ikke.”

Lad fansene til Mariano Amats spillere være beroliget, de er i ottendedelsfinalen, og de har ingen intentioner om at stoppe der. I morgen er det mod vinderne af kampen mellem Capra/Sanchez og Moya/Dominguez, at spanierne skal forsøge at bekræfte deres plads til kvartfinalerne.

For dem, der gerne vil se videoen, sker det herunder:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !