Hos Little Grand Studio i Aubervilliers har vi mødte Emilie Loit, en figur af fransk tennis. Den tidligere 27. i single og 15. i double ved WTA har valgt at henvende sig til padel og håber snart at gøre endnu mere med det franske tennisforbund.

Emilie deler med os sine indtryk, sin erfaring og sin entusiasme for denne sport.

FFT tilbyder et utroligt spor i dette studie

Okay, lad os være ærlige, ideen om et spor padel kommer ikke umiddelbart til at tænke på, når man træder ind i dette studie, hvor der hovedsageligt er en filmisk stemning.

spor af padel fft

Det er det, der giver et særpræg til dette spor padel. Og Emilie Loit er ikke imod tanken om et "track of padel permanent i dette studie”, siger hun med et strejf af ironi.

Nu i La Baule deltager Emilie Loit i turneringer af padel oftere og oftere. Hun erkender, at hun "endnu ikke er så forpligtet til padel end det var i tennis”.

Den venstrehåndede kunne dog være en eftertragtet vare midt i padel : “Det er rigtigt, at jeg ikke laver mange turneringer, jeg lavede en med min mand (red. William Bigot, professionel tennistræner), og en med Dorine Rabet (red. padel)," sagde hun, "jeg har rejst meget, du skal flyve, så jeg træner meget og et par turneringer, og det er nok for mig."

Dorine har allerede en partner, Émilie sender sin meddelelse: "Jeg leder efter en partner".

Engageret i padel

Den tidligere 27. verdenstennisspiller er unægtelig engageret i padel. "Så snart vi kan, spiller vi. Om vinteren er vi klar til at køre halvanden time for at gå og lege padel I Nantes. Jeg blev helt stukket af padel", indrømmer hun.

Når det kommer til at beskrive sin spillestil, tænker Loit et øjeblik: ”Det er varmt, huh. Jeg vil sige, at jeg er en rotte. Jeg spillede double, så jeg har en meget god afslutning," sagde hun og viste, at hendes tenniserfaring var gavnlig for hendes overgang til padel.

Émilie nævner også de projekter, hun har i tankerne. ”Vi har planer på vej for skoleårets start i september med det franske tennisforbund. Det kan være i kommunikation, videoer... Det er under forberedelse,” mens han forklarer, at der i øjeblikket ikke er noget valideret.

"Jeg tror, ​​vi vil have nogle gode ting at tilbyde dig i starten af ​​skoleåret," sagde hun med et smil. Sag til følge.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.