Valgt for første gang i Frankrigs hold, Elodie Invernon glæder sig allerede til at flyve til Qatar, hvor der spilles VM. Padel 2021. Hun giver os sine indtryk af dette første udvalg.

Arbejde betaler sig

”Jeg er meget glad for at blive valgt til Team France. Det var længe siden jeg var langt fra udvælgelsen, så jeg er virkelig glad for, at jeg har fået chancen for at kunne leve denne uforglemmelige oplevelse. ”

Stor motivation

”Det faktum, at man ikke efterfølgende blev valgt til EM i juli, blev efterfølgende en stor kilde til motivation. Jeg trænede på en mere kvalitativ måde i forhold til før: Jeg vendte tilbage til feltet og sagde til mig selv at give alt. Jeg ville virkelig gå videre og bevise, at jeg havde min plads på dette franske hold. ”

Gode ​​resultater på det sidste

”Med Geraldine har vi spillet godt siden genoptagelsen af ​​turneringer i år med P2000 i Perpignan, tabte i semifinalen mod Léa og Alix, mens vi spillede en meget god kamp, ​​derefter finalen ved p2000 i Paris og endelig finalen af de franske mesterskaber.".

Invernon Sorel 2021 fransk mesterskabsfinale

En tilfreds kaptajn

”Jeg lærte Robin lidt bedre at kende i januar sidste år, fordi vi ikke kendte hinanden særlig godt. Han interesserede sig for mit projekt og fulgte alle mine resultater. Da han kom til turneringer, fra pyramiderne, var han glad for mit spilniveau. ”

”Jeg ved endnu ikke, hvem jeg skal spille i World Championships Open med. Vi har ikke diskuteret det med pigerne endnu. Jeg har en lille idé, men vi skal tale med alle! ”

 

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !