Til stede ved den 10. udgave af Cupra Padel Point-Tårn finder sted i Rennes denne weekend, en af ​​udsigterne for padel Fransk, Dylan Guichard, kom til vores mikrofon.

Roland-Garros: "Vi havde ikke forventet at se så mange mennesker til at kvalificere sig"

Padel Magazine : Sidste juli kunne vi se dig på banen i Roland-Garros inden for rammerne af kvalifikationerne for Greenweez Paris Premier Padel Major sammen med Ludo Cancel. Desværre tabte du i kvalifikationen mod Nallé Grinda og Ruben River Serra. Mere end halvanden måned senere, hvad er din vurdering af denne oplevelse?

Dylan : “At have det privilegium at kunne spille på Roland-Garros, for noget tid siden ville jeg aldrig have forestillet mig at kunne gøre det. Så har man den luksus at have en næsten fuld bane med mange tilhængere, det tror jeg er første gang.

Også at kunne opdage Roland-Garros som de professionelle, at være i de professionelles rigtige omklædningsrum med de rigtige fysioterapeuter osv., var virkelig utroligt.

Hvis ikke på kampen, synes jeg, vi missede lidt bedre alle steder. Vi spillede mod Ruben Rivera, som var en meget god spiller, og som stadig er det, og Nallé Grinda, der spiller mindre, men som er meget erfaren, og som er meget god. Han spillede også en meget god kamp den dag med meget få fejl. Vi manglede lidt stringens og aggressivitet, jeg synes også, at vi taktisk kunne have gjort det bedre.

Vi låste os lidt for meget i diagonalen af ​​Ludo mod Ruben, han havde svært ved at få overtaget, hvilket er normalt.

Og selv synes jeg det var lidt 50-50, jeg blev også taget ind på mange point. Til sidst gik vi i stykker to gange, jeg tror, ​​det var ned til detaljerne. Erfaring spillede en rolle og det, at vi ikke var helt i mål endnu, ganske enkelt.

Bagefter lærer vi meget af det. Vi var generelt tilfredse med det, vi lavede, for vi har ikke spillet sammen ret længe, ​​og det var allerede meget godt at kunne udvikle os på RG. »

Padel Magazine : Tror du der kommer et før og et efter Greenweez Paris Premier Padel Major ?

Dylan : ”Jeg synes, organisationen har været fantastisk. Der var ingen problemer, vi blev taget rigtig godt imod, uanset om det var med hensyn til transport, hotel... Der var ikke noget at klage over i forhold til spillernes forhold.

Jeg tror, ​​der kommer et før og efter i den forstand, at turneringen var planlagt for sent til en turnering af denne størrelsesorden. Jeg forestiller mig, at næste år, hvis der kommer mere kommunikation tidligere, kan publikum blive tidoblet.

I forhold til kvalifikationen havde vi ikke regnet med at se så mange mennesker, for i sidste ende var det weekend, og det var rigtig fedt. Der var rigtig mange mennesker. Men jeg tror, ​​at man annoncerer det tidligere og lægger mere vægt på kommunikation, kombineret med udviklingen af padel et år fra nu, tror jeg, der vil være mange flere mennesker, og det vil være dobbelt eller endda tre gange højere. »

Dylan Guichard & Ludovic aflyser på bane nr. 3 på Roland-Garros

Et år i "100%"-tilstand padel"i Barcelona

Padel Magazine : Da vi interviewede dig i Doha for Premier Padel, du fortalte os, at du var i Madrid både til undervisningen og til undervisningen padel. Hvor er du på nuværende tidspunkt? Er du stadig i Madrid?

Dylan : »Så nu har tingene ændret sig en del. Jeg vendte tilbage fra Madrid sidste maj i slutningen af ​​mit skoleår. Jeg arbejdede i sommer og der besluttede jeg at prøve lykken i et år, i 100%-tilstand padel. Så jeg forlader Madrid for at tage til Barcelona. Vi skal træne på Pablo Aymas akademi, og jeg har gode venner, der følger mig: Vi skal være i roommate med Manu Vives, Julien Seurin og Philémon Raichman. Det bliver fantastisk, for vi kommer også til at være lidt sammen med Ben (Tison) og Scat' (Jeremy Scatena) i træningen, og målet er at nå det højeste niveau.

Indtil videre bliver vi på FIP-kredsløbet. Vi vil fokusere meget på det og forsøge at lave så mange turneringer som muligt inden december. Målet er at forsøge at få vores point tilbage i Major-kvalifikationerne i Mexico i slutningen af ​​november-begyndelsen af ​​december. »

Padel Magazine : Præcis hvordan lykkedes det dig at forene din karriere som fodboldspiller padel og dine studier?

Dylan : “Sidste år var det ærlig talt ikke let, fordi jeg var lidt midt imellem. Når jeg ser tilbage, fortæller jeg mig selv, at det stadig var godt, og jeg gjorde gode fremskridt, men jeg havde indtryk af at gøre alt halvvejs: Jeg havde træningen til at padel om morgenen og så var det kapløbet om at gå på college. Jeg havde ikke tiden til at lave alt det jeg havde lyst til, især ikke tiden til at lave den fysiske træning som er det vigtigste for mig tror jeg, for det er der jeg har flest mangler.

Jeg tror, ​​at op til den franske top 50-30 er forenelig. Efter det, da jeg vil prøve eventyret og hvorfor ikke være professionel, vil jeg give mig selv fuldt ud til padel og stoppe mine studier. Hvis det nogensinde ikke går godt, ved jeg, at jeg har mit kørekort, og jeg vil genoptage uden problemer. »

"I symbiose" med Ludovic Cancel under Mas P2000

Padel Magazine : På nuværende tidspunkt er du en del af de smukke løfter fra padel Fransk. Ludo og du gik glip af en første titel sammen på en P2000. Hvad skal du bruge for at bestå dette kursus ifølge dig?

Dylan : “Jeg tror, ​​at mentalt var vi der, jeg kunne især godt lide vores attitude i denne turnering. Vi var begge i symbiose, vi kom rigtig godt ud af det, vi kæmpede godt.

Jeg har ligget omkring 30. pladsen i lang tid, og jeg havde ikke vundet den slags kløftkampe endnu. De allerbedste var der ikke, men vi kunne gribe chancen. Bestemt ikke fuldt ud, fordi der var dette nederlag i finalen, men ærlig talt på det tidspunkt var jeg stadig meget tilfreds med min turnering. Hvis jeg inden konkurrencestart havde fået at vide, at jeg skulle tabe i finalen, ville jeg have skrevet under med det samme. Og så er det rigtigt, at det er lidt skuffende, for i sidste ende synes jeg, det var 50-50 i den kamp, ​​men Yann og Manu spillede meget godt.

Jeg tror, ​​at forskellen blev gjort på niveauet af aggressivitet: hver start af sættet, vi forlod med nye bolde, blev vi taget ind, fordi de begge spiller meget hurtigt og smadrer meget godt. Vi blev overraskede, og det var det, det handlede om. Til sidst var der også en fysisk dimension, som udspillede sig i løbet af kampen. Fysisk er de to bedre end mig, jeg var stadig god, men jeg manglede denne eksplosivitet, dette lille ekstra skridt, som jeg havde i den forrige kamp.

Men alt i alt er det stadig en meget god turnering. »

Mål: nå kvartfinalerne ved de næste franske mesterskaber

Padel Magazine : De franske mesterskaber nærmer sig, hvem skal du spille dem med, og har du sat dig et specifikt mål?

Dylan : “Det bliver selvfølgelig med Ludo Cancel, efter hvad vi har gjort er det logisk. Vi vandt Bretagne-mesterskaberne sammen, det var fedt.

Har vi sat mål? Helt ærligt nej, det diskuterede vi ikke rigtigt. Bagefter er der stadig en målsætning, som er at være i de 8 seeds til disse franske mesterskaber. Ludo er meget godt placeret på den franske rangliste, da jeg var i Madrid, har jeg ikke lavet mange turneringer i Frankrig på det seneste. Men her er jeg omkring den 220. plads i verden, normalt er der to eller tre FIP-turneringer før de franske mesterskaber. Jeg håber at være i stand til at komme ind i top 200 og hvorfor ikke blive 8., 9. eller 10. i Frankrig og være i de 8 seeds, for det gør uundgåeligt turneringen nemmere: det åbner vejen til en potentiel quarterback meget lettere end i at være bagud (i klassementet), hvor det er lidt mere held.

Generelt ville vi være glade for at være i kvarte, men semifinaler ville være fantastisk! Under alle omstændigheder ville det vigtigste være at have den stringens, som vi havde i turneringerne før, og hvorfor ikke have denne "ekstra sjæl" og få noget smukt. Men under alle omstændigheder er det primære mål at nå kvartalerne, men hvis vi går længere, så meget desto bedre! »

Ambitionen om at integrere le fase af det franske hold i Barcelona

Padel Magazine : En ret travl afslutning på året, da verdensmesterskaberne i Qatar også kommer kort efter. Det franske hold, løber det gennem baghovedet?

Dylan : “Helt ærligt, så tænker jeg lidt over det, det er normalt: Vi er lidt i kredsen af ​​spillere, der kan gøre krav på det. Bagefter fikserer jeg det ikke, for mest objektivt tror jeg ikke, at jeg har min plads på det franske hold endnu. Jeg tror, ​​der er mindst 8 spillere (hvis ikke flere), der er bedre end mig.

Til gengæld ved jeg, at jeg tænker på praktikpladsen, og der vil jeg gerne være med, for det er altid sjovt, og hvad mere er, så ved jeg, at det på CV'et til sponsorerne er en stor oplevelse. Hvis jeg kan komme ind i top 10 så hurtigt som muligt og deltage i denne lejr, er det fedt. Jeg ved, at der kun er 12 pladser, det er ret begrænset, og jeg er ikke sikker på, at jeg er der. Men det tænker jeg virkelig over det. Jeg synes, det stadig er lidt tidligt at være i 8'eren, men bagefter sagde Pablo, at han baserede sig meget på projekterne, og at han ville basere sig meget på, hvad han ville se i løbet af denne praktik.

Jeg vil nødvendigvis gøre det godt og tro på det, men efter objektivt set skal der være 8 spillere, der kan kræve mere end mig. »

Hans mening om Rennes-udgaven af ​​Cupra Padel-Point Tour

Padel Magazine : I dag befinder vi os i nogle ret specielle rammer, da vi er her for Cupraen Padel-Point Tour. Hvordan føles det at se sådan en begivenhed af padel i din by Rennes?

Dylan : "Det er den første, jeg har været til, men jeg har hver gang set på sociale medier, hvor stor den var ved hver tidligere turnering. Jeg fandt det fantastisk, hver gang de formår at bringe en masse mennesker tilbage. Det at have arrangementer, udstillinger og at kunne få de gode spillere til at spille med dem, der opdager padel eller dem, der er på et meget mere amatørniveau, jeg synes, det er rigtig sjovt og fantastisk !

Konceptet er fantastisk, jeg var i tvivl om perioden og det faktum, at det var i Rennes, men i sidste ende er rammerne fantastiske, denne klub er fantastisk. Helt ærligt var der mange mennesker, og især under udstillingen er udgaven fantastisk, og kredsløbet er super fedt. »

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.