Padel Magazine : Vi er Dylan Guichard og Maxime Moreau for et tab 6/2 6/2 men hvad du skal huske er frem for alt denne gode første oplevelse i en international turnering?

Dylan Guichard: "Det var den første, det var fedt. Lidt svært at tilpasse sig forholdene, hvilket fik mig til at savne lidt mere end normalt. Det er en af ​​de meget få turneringer, jeg laver udendørs. Det er stadig sjovt, og det er en god oplevelse. »

Padel Magazine : Maxime, jeg fik at vide, at du er en del af det sidste par, der er registreret til at komme ind på Doha-bordet. Hvordan vil det gå for dig, og hvad er målene? 

Maxime Moreau: « Som du siger, i Doha, har jeg chancen med Valentino Acosta, min partner, der er nummer 167 i WPT, for at være det sidste hold, der vender tilbage, især takket være hans point. Valentino er en ung argentinsk spiller, der spiller meget godt. Jeg er meget glad, det er et kredsløb, der giver erfaring. I dag blev vi slået ned, vi må sige, hvad der er, men jeg tror, ​​de er stærkere, de har bedre erfaring, de ankommer med selvtillid. Vi lærer, og vi vil vende tilbage til træning for at udvikle os. »

Padel Magazine : På din side Dylan, er andre turneringer i sigte på internationalt plan?

Dylan Guichard: « Der er det en ret usædvanlig måned. Jeg havde aldrig lavet en i udlandet, og jeg var heldig, det blev gjort i sidste øjeblik, jeg tilbød Bastien Blanqué at lave Doha FIP/QSI og vi kom sidst, så det bliver en fantastisk oplevelse. »

Padel Magazine : Maxime, fortæl mig hvad du synes om hele denne situation. Hvordan vil det ende, især med hensyn til spillerne?

Maxime Moreau: “Jeg vil slet ikke fremad, fordi jeg spillede WPT meget for 2, 2 og et halvt år siden, og jeg var lidt mere i midten. Jeg hører lidt fra højre mod venstre, vi har også lidt information, men ærligt talt ved jeg det ikke. Jeg vil ikke vove mig, hvad jeg ved er, at de forsøger at udvikle kredsløb, så alle spillere også kan spille og finde vej økonomisk. Hvis vi bare kan deltage og leve ud fra vores passion, synes jeg, det allerede er enormt. Efter på hvad der vil ske, for mit vedkommende er jeg et sandkorn på stranden. Det vigtigste er, hvad de siger ovenfor, og vi vil følge marchen.

Padel Magazine : Er alle disse nye turneringer en mulighed for spillere som dig til at forsøge at professionalisere og tjene penge for virkelig at prøve det internationale eventyr?

Dylan Guichard: ”Det er lidt det samme fra min side. Ligesom Max er jeg lige landet, så jeg indrømmer, at jeg hører lyde fra højre mod venstre, men jeg er heller ikke klar over alt, hvad der foregår. Det er rigtigt, at på denne første FIP/QSI er der rigtig mange hold, der kan deltage. Jeg har chancen for at spille med Bastien Blanqué, som allerede har point, så det er en fantastisk mulighed for mig. Men for de hold, hvor parret ikke har nogen point, har jeg ingen idé om, hvad der vil ske, og om vi vil være i stand til at deltage i sådanne turneringer. Målet for mig er at prøve at spille mere og mere nu og om et par måneder for virkelig at komme ind i det. »

Maxime Moreau: "Som du siger, vil vi have mere information i de kommende uger og måneder. Jeg vil gerne takke 4Padel og mærket Babolat for at støtte mig og give mig lov til at spille denne form for turnering, fordi du skal sætte foden i stigbøjlen. Det er rart, at den slags brands og institutioner hjælper os med at komme og spille. Tak til dem og tak til alle de mennesker, der støtter os. »

Thomas Jay

Efter at have været rystet af tennis i næsten 15 år, blev jeg en absolut fan af dens fætter, den padel. I næsten et år nu har jeg jagtet den lille gule bold med en anden ketsjer, men med lige så stor passion! Med base i Lyon, agter jeg at gøre dig bedre bekendt med padel i regionen og på nationalt plan.