Au 4PADEL Bordeaux for Cupra Padel-Point Tour, Dorian de Meyer kom for at spille en opvisningskamp og gav os et øjeblik til at tale om sin debut kl padelunder Paris Major kontrovers og hans historiske partnerskab med Thomas Vanbauce.

Tenniskvaliteter, der tjener ham godt padel

"En god hånd, det korte spil og frem for alt en god vision af spillet, jeg tror, ​​at det er de kvaliteter, der gjorde, at jeg nåede det niveau, jeg har i dag i padel".

Et mangeårigt samarbejde med Thomas Vanbauce

”Med Thomas er historien lidt skør. Vi mødtes i matematik. Vi spillede tennis sammen. Samtidig med mine studier arbejdede jeg på Decathlon og lige ved siden af, en padel rose, den store Padel. Jeg ringede til Thomas, så vi kunne prøve denne sport. Vi var hooked fra den første kamp, ​​og vi startede turneringerne. Så blev vores fælles projekt bygget, og vi er her i dag. Han er en af ​​mine bedste venner, før han var min partner."

Modsatrettede kvaliteter, styrke eller svaghed?

“Det er en styrke, men samtidig er det også en fejl, fordi folk ved, hvordan man spiller mod os. De kommer til at lobbe mig meget og få Thomas til at forsvare. Jeg skal fokusere på angrebet og Thomas på forsvaret.”

Thomas Vanbauces kvaliteter og fejl

"Hans smadderhit. Når du er lobbet, ved jeg ikke, hvordan det føles at slå for at afslutte pointen. Jeg skal altid lave tre eller fire viboras. Jeg er spilleren, der arbejder med pointen, og det er ham, der afslutter det."

"Hans forehand volley, når han klipper det, er det virkelig dødbringende. I højre spillers hjørne gør det meget ondt. Den har jeg ikke, og jeg vil rigtig gerne have den.”

"Hans mangel på hånd, Men det er ikke altid tilfældet. I det korte spil, så snart han skal have en lille hånd og skubbe bolden gennem fødderne, er han ikke særlig komfortabel. Han skynder sig lidt, han har fået hånden lidt i fryseren. Så snart der er små bolde at spille, påtvinger jeg mig virkelig, og jeg kommer for at hjælpe ham.”

Jean-Thomas Peyrou: den tredje brik i puslespillet

“Jean-Thomas er lidt speciel, fordi jeg har kendt ham i meget lang tid. Vi spillede tennis sammen. det er en der så mig vokse, han kendte mig, da jeg var 15.

Lidt efter lidt steg han i niveau, han fik sin plads i padel Fransk. Da han besluttede sig for at sætte sin karriere på bagen, skiftede han over til coaching og tog os under sine vinger.”

Indtast de 200 bedste spillere i verden

“Jeg er i øjeblikket nummer 270 i verden, jeg mangler 50 FIP-point til at nå mit mål. Så for 2024, at komme ind i 150'erne, ville det være den hellige gral, det er det, vi træner til hver dag."

"I Frankrig med Thomas vandt vi flere P1000, vi havde gode resultater i P2000. Kom virkelig ind i top 10 det er målet, og at komme forbi Adrien Maigret for eksempel... Og selvfølgelig en udtagelse til det franske hold, det ville være utroligt."

Paris Major 2023-afsnittet: "en dyb uretfærdighed"

"Jeg kan godt lide at være kontant, det kender folk mig for. Jeg finder, at det, der skete, utvivlsomt er krænkende, og jeg har gjort det kendt, og jeg vil gentage det så mange gange, som det er nødvendigt. Jeg synes virkelig, det er en dyb uretfærdighed. Nu, som JT siger: ”vi skal ikke regne med wild-cards, det er subjektivt, det er efter turneringsarrangørens skøn”. Sådan er det, nu skal vi kæmpe for ikke at få brug for det, og det vil være vores største hævn."

For at se hele interviewet med Dorian:

https://www.youtube.com/watch?v=AuIrmiUvkxA

Léa Deutsch

Lidenskabelig omkring Padel siden 2018 med adskillige erfaringer inden for kommunikation og indholdsskabelse, vil jeg dele min passion med dig gennem mine skrifter.