Dorian De Meyer gjorde sin anden optræden på Cupra Padel Tour sidste weekend i Bordeaux. Ved denne lejlighed kom han til vores mikrofon.

Allerede en Cupra stamgæst Padel Tour

"Jeg er super glad. Jeg er altid glad for at være til stede ved arrangementer, der promoverer padel og især på denne er den virkelig enorm."

"Det er anden gang, jeg har været på Cupra Padel Tour, og jeg er inviteret til Pau-etapen i næste uge, så det er super fedt. Med tre deltagelser kan man næsten sige, at jeg er ved at blive en stamgæst!”

Amatørspillere, der ikke er bange for at udfordre dem

»Det viser, at de vil frem, de vil gøre det godt og vil se, hvad det næste niveau er, så jeg synes, det er fantastisk. De kommer på banen, de vil slå os, det synes jeg er stort! Jeg ville være skuffet, hvis de kom lidt "i tabertilstand", men for en gangs skyld var vi i stand til at give råd, det er fantastisk!

Dorians råd

"Jeg vil råde amatørspillere til at tage mindst en eller to lektioner i begyndelsen, og også at se padel professionelt feminint, hvilket for mig virkelig viser den rene taktik af padel med positionering til at have... Den padel professionel mand, det er så højere et niveau, at vi for mig ikke kan bruge det."

Hans program for de kommende uger

”Jeg besluttede på meget kort sigt ikke at spille en turnering i en måned, halvanden måned og at lave en kæmpe træningsblok med en stor mængde fysisk træning. Min idé er at komme stærkere tilbage.”

Hans projekt for fremtiden padel ?

"Start en klub!"

Se hele interviewet herunder:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !